Χατζηνικολάου: «Τοίχο, τοίχο Βαγγέλη»!

Από τη ραδιοφωνική του συχνότητα απάντησε ο εκδότης στις βαριές κουβέντες που είπε χτες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στους κοινοβουλευτικούς ρεπόρτερ και προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ο εκδότης της εφημερίδας Real News απάντησε στην ατάκα του Προέδρου της Βουλής «θα δώσω μάχη για αυτό δεν θα με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου, το πετάω άμα λάχει και να ξέρετε ότι όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από

το παντελόνι», λέγοντας «όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο τοίχο Βαγγέλη».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, από τη ραδιοφωνική εκπομπή του απάντησε και στην ατάκα του Μεϊμαράκη «Εντάξει να το δημοσιεύσεις. Αλλά δεν σηκώνεις ρε πούστη το τηλέφωνο να με ρωτήσεις;». Ο εκδότης είπε «μα να λέει ότι έχει έκπληξη, ότι δεν του τηλεφώνησα, αφού ήταν όλοι ενήμεροι από τον Απρίλιο του 2011», εννοώντας την επιστολή που είχε στείλει ο Ζωγραφάκης στον τότε πρόεδρος της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.

Συνέχισε μάλιστα σε υψηλούς τόνους λέγοντας πως «έχει φροντίσει για την ασφάλεια μου, ο κ.Μεϊμαράκης δεν θέλει να πάθω τίποτα, αφού ακόμα και σε λακκούβα να πέσω ο κ.Μεϊμαράκης θα είναι αυτός που θα κατηγορηθεί».

Η υπόθεση θα έχει σίγουρα συνέχεια καθώς ο δημοσιογράφος ζήτησε… λίγη υπομονή μέχρι την Κυριακή που κυκλοφορεί η εφημερίδα Ρeal News!

Keywords
Τυχαία Θέματα