Δεν τον… σκιάζει φοβέρα καμιά τον Βαρουφάκη, που ξαναπήγε στα Εξάρχεια για ποτό!

«Όταν θα έρθεις πάλι στα Εξάρχεια να με πάρεις τηλέφωνο, είναι η περιοχή μου». Αυτή ήταν η προτροπή του Θανάση Παφίλη προς τον Γιάνη Βαρουφάκη το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή, καθώς πολλοί ήταν οι βουλευτές που εκδήλωσαν την συμπαράστασή τους προς τον υπουργό Οικονομικών για τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από αντιεξουσιαστές το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

«Κι εμένα είναι η περιοχή μου. Ζούσα εδώ μέχρι που μετακόμισα. Πήγαινα και θα εξακολουθήσω

να πηγαίνω», απάντησε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ ο Γιάνης Βαρουφάκης, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι και το βράδυ της Τετάρτης επισκέφτηκε τα Εξάρχεια για ποτό!

Ο υπουργός Οικονομικών είπε επίσης από του βήματος της Βουλής ότι «όλοι μας είμαστε ταγμένοι στον δύσκολο αγώνα αλλά και στην τεράστια ανάγκη να μην ψάχνουμε εύκολες λύσεις για την καταπολέμηση της βίας. Λύση δεν είναι ούτε η άτακτη φυγή, ούτε το άβατο ούτε η βίαιη καταστολή της βίας».

Τόνισε δε ότι ορθώς επέλεξε τον διάλογο με τα άτομα που θέλησαν να τον εκφοβίζουν, ενώ στα πηγαδάκια ευχαρίστησε τους βουλευτές που έδειξαν τη συμπαράσταση τους.

The post Δεν τον… σκιάζει φοβέρα καμιά τον Βαρουφάκη, που ξαναπήγε στα Εξάρχεια για ποτό! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα