Ένα electric βινύλιο

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του “How to be a Child & Win the War” οι Electric Litany επιστρέφουν με ένα 7ιντσο βινύλιο και μας τραβούν σε πιο σκοτεινές μουσικές. 

Αυτή την περίοδο η Inner Ear αναδύει άρωμα βινυλίου. Έτσι μετά το 7ιντσο “Swinging Lowdown / This World” των Playground Noise, τώρα είναι η σειρά των Electric Litany να κυκλοφορήσουν

το δικό τους “Enemy / Betrayal of the Lameting Circles” στις 20 Φεβρουαρίου. 

Και αν ήσουν στη συναυλία των Interpol πριν από περίπου 9-10 μήνες, μιλάμε για το συγκρότημα που άνοιξε το live. Βέβαια αν δεν είχες πάει, παίζει να έχει πέσει στα χέρια σου το πρώτο τους άλμπουμ “How to be a Child & Win the War” – ναι, αυτό που ηχογράφησαν μέσα σε 3 μέρες μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία στο Βόρειο Λονδίνο! Αν πάλι δεν έχει συμβεί τίποτα από τα παραπάνω, τότε μάλλον ήρθε ο καιρός να τους μάθεις.

Αυτή τη φορά οι Electric Litany αποφάσισαν να βρουν “καταφύγιο” στο κτίριο ενός μεγάλου νεκροταφείου στο Δυτικό Λονδίνο όπου και ηχογράφησαν το “Enemy”. Για αυτό μην σου κάνει εντύπωση ότι είναι ένα τόσο σκοτεινό κομμάτι – φαίνεται ότι τους ενέπνευσε ο χώρος. Όσο για το  ”Betrayal of the Lameting Circles”, η ηχογράφησή του έγινε  σε ένα παλιό εργοστάσιο γλυκών! Ωραίες ιστορίες, για ωραίες μουσικές.

Διαβάστε ακόμα:

* Οι Black Keys στα καλύτερά τους

* Μ.Ι.Α. & Gavras πάλι μαζί (vid)

* Το αγγλικό όνειρο του Leon

Keywords
Τυχαία Θέματα