«Φτωχαδάκια» οι Χρυσαυγίτες βουλευτές – Κενοί λογαριασμοί και ελάχιστα εισοδήματα

Φτωχαδάκια εμφανίζονται όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά τα πόθεν έσχες τους που είδαν το φως της δημοσιότητας από εχθές, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικότερα αν και τα ηνία των πιο «άδειων» τραπεζικών λογαριασμών τα κρατάει ο χρυσαυγίτης βουλευτής της περιφέρειας Β' Πειραιά,

Γιάννης Λαγός, επάξια ακολουθούν όλοι εκτός από τον γενικό γραμματέα του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο, και της συζύγου του, Ελένης Ζαρούλια.

Αναλυτικότερα:

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Νίκος Μιχαλολιάκος και Ελένη Ζαροούλια

Το ξενοδοχείο της οδού Λιοσίων, ο γενικό γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, το έχουν μεν δηλωμένο ως επιχείρηση στην κατοχή τους, αλλά δεν το εμφανίζουν στην ακίνητη περιουσία τους. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε μικρότερο ατομικό εισόδημα για το οικονομικό έτος 2012 μέχρι την ημέρα εκλογής τους από τη σύζυγο του, καθώς το δικό του ανήλθε σε 23.932 ευρώ ενώ της συζύγου του ανήλθε σε 33.968 ευρώ. Ίσως γι” αυτό δίνει «προβάδισμα» στην καταγραφεί της ακίνητης περιουσίας της συζύγου του.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, έχει το ένα τέταρτο από τρία καταστήματα 45 τ.μ., 40 τ.μ. και 16 τ.μ. Στην οδό Φιλολάου, καθώς και το ίδιο ποσοστό σε μία έκταση 4,5 στρεμμάτων με ένα κτίσμα 70τ.μ. στο εσωτερικό του.

Μπερδεμένες πάντως είναι και οι δύο δηλώσεις τους ζεύγους Μιχαλολιάκου. Συγκεκριμένα ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρει στη δική του δήλωση ότι έχει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 398 ευρώ, στις 30 Ιουνίου 2012, ενώ η σύζυγος του, Ελένη Ζαρούλια, στη δική της δήλωση έγραψε πως ο σύζυγός της είχε 46.869 ευρώ!

Την ίδια στιγμή ο γενικό γραμματέας δήλωνε για την σύζυγό του πως έχει δύο καταθέσεις ύψους 26.096 ευρώ υπόλοιπα στις 30 Ιουνίου 2012, ενώ η ίδια για τον εαυτό της αναφέρει πως έχει μόλις 11.589 ευρώ.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα