Γκάφα του HBO: Ανακοίνωσε καταλάθος το όνομα ενός χαρακτήρα-κλειδί

Στο τέταρτο επεισόδιο του 4ου κύκλου του Game of Thrones που παίχτηκε την Κυριακή το βράδυ στις ΗΠΑ και θα παιχτεί σήμερα και στην Ελλάδα, είχαμε την εμφάνιση ενός χαρακτήρα που θα έχει ρόλο-κλειδί στα επόμενα επεισόδια, χωρίς όμως να αναφερθεί το όνομα του στο επεισόδιο.

Όμως

μόνο εκεί, καθώς το HBO έκανε τη γκάφα στη σύνοψη του επεισοδίου που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα του να αναφέρει το όνομα του το οποίο αν δεν θέλετε να το μάθετε, καλύτερα να αποχωρήσετε από το κείμενο τώρα.

[Spoiler Alert]

Μια τρομακτική μορφή που παρουσιάστηκε ως ο αρχηγός των White Walkers, ένα κερασφόρο τέρας που κάποτε ήταν κανονικός άνθρωπος και βασιλιάς με το όνομα Μπραν, φέρει πλέον το μυστικιστικό Night's King, ένας πολεμιστής που διετέλεσε 13ος Άρχοντας του Night's Watch. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που όπως αναφέρει η DailyMail, είναι σημαντικός για την οικονομία της ιστορίας στο A Song Of Ice And Fire, αλλά η σκηνή του επεισοδίου δεν υπάρχει πουθενά στα βιβλία του Μάρτιν.

Η σύνοψη του επεισοδίου με τη γκάφα του δικτύου όπως την εντόπισε ο χρήστης του Reddit dmahr

Η σύνοψη μετά την διόρθωση

Σύμφωνα με το wiki του βιβλίου, ο Βασιλιάς της Νύχτας έζησε την Εποχή των Ηρώων, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Τείχους. Στη συνέχεια ερωτεύτηκε μια γυναίκα με δέρμα λευκό σαν το φεγγάρι και μάτια μπλε σαν τα αστέρια. Την κυνήγησε και την αγάπησε, αν και το δέρμα της ήταν κρύο σαν πάγος. Και όταν της έδωσε τον καρπό του, του πήρε και την ψυχή.

Η βασιλεία του κράτησε 13 σκοτεινά χρόνια μέχρι ο αδερφός του από τον Οίκο των Σταρκ να παγώσει το Ρολόι της Νύχτας μαζί με τον Τζόραμουν, τον Βασιλιά Πέρα από το Τείχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα