Η … πληρωμένη απάντηση του Τζέρεμι Κόρμπιν στα Αγγλικά ΜΜΕ

Βλέπει εδώ και καιρό να γράφονται τα ... απίθανα για εκείνον. Δέχεται επιθέσεις για ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Από το ότι δεν τραγούδησε σωστά τον Εθνικό ύμνο, μέχρι και για το ότι δεν παραβρέθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ράγκμπι.

Ο νεοεκλεγέντας ηγέτης του Εργατικού κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν αποφάσισε τελικά να απαντήσει σε μερικά από τα όσα του προσάπτει ο αγγλικός τύπος, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του κόμματος και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως με τις απαντήσεις που έδωσε βγήκε ο μεγάλος νικητής.

«Ίσως έχετε παρατηρήσει πως

μερίδα του Τύπου έχει εκφράσει ένα ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου.
Δεν έχω διαβάσει τα πάντα αλλά είδα έναν τίτλο που ανέφερε “Ο Τζέρεμι Κόρμπιν υποδέχεται ευχάριστα την ιδέα ενός αστεροειδή να καταστρέφει την ανθρωπότητα” (δημοσίευμα της Daily mail). Τώρα, οι αστεροειδείς είναι αρκετά αμφιλεγόμενο ζήτημα και δεν θα ήθελα το Εργατικό κόμμα να το υιοθετήσει χωρίς να κάνουμε πρώτα μία πολύ σοβαρή συζήτηση, οπότε θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα σχετικό συνέδριο μέσα στην εβδομάδα;» ρώτησε το ακροατήριο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα της mail on Sunday, το οποίο ονομάζεται οι 1.000 ημέρες του Κόρμπιν και παρουσιάζει μία Αγγλία κατεστραμμένη από την πρωθυπουργία του ηγέτη των Εργατικών. «Ήταν πραγματικά πολύ τρομαχτικό» είπε ο Κόρμπιν και συνέχισε «Μας έλεγε πως θα διαλυθεί η Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα, αυτό πραγματικά είναι πολύ λογικό γιατί είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβεις πως θα μπορούσαν οι 20 εξαιρετικές μας ομάδες να συνεχίσουν να αγωνίζονται, εάν ένας αστεροειδής είχε εξαφανίσει την ανθρωπότητα»...

Ο 55χρονος πολιτικός απάντησε και στην Daily's express που πρόσφατα προέβη σε μία μεγάλη ...αποκάλυψη με τίτλο «Το τέρας που στοιχειώνει το παρελθόν του Τζέρεμι Κόρμπιν
«Ο προ προ προ προπάπος μου, που δεν είχα ακούσει ποτέ μέχρι σήμερα, ήταν ένας πολύ δυσάρεστος τύπος που όπως φαίνεται είχε εμπλακεί στην λειτουργία ενός πτωχοκομείου.

Θα ήθελα να αρπάξω αυτή την ευκαιρία για να απολογηθώ που δεν έκανα το πρέπον, να πάω πίσω στον χρόνο και να έχω μια κουβέντα μαζί του σχετικά με την αποκρουστική συμπεριφορά του» σημείωσε ο Κόρμπιν και απέσπασε το χειροκρότημα των μελών του Εργατικού κόμματος.

Για τα όσα έχουν γραφτεί στον Αγγλικό Τύπου για τον Τζέρεμι Κόρμπιν μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

The post Η … πληρωμένη απάντηση του Τζέρεμι Κόρμπιν στα Αγγλικά ΜΜΕ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα