Η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη υπερασπίζεται το ντεκολτέ της: Δεν ήταν μεγάλο

16:40 6/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η ορκωμοσία της Μαρίας Σταυρινούδη-Σόδη στη Βουλή καθώς η βουλευτής από τον Χίο επέλεξε να ορκιστεί φορώντας ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Η Μαρία Σταυρινούδη βρέθηκε στην Βουλή λόγω συγκυριών που ήταν με το μέρος της και τελικά πήρε μια θέση στα έδρανα. Ήταν αναμενόμενο πως θα βρεθεί στο επίκεντρο, κάτι που τελικά έγινε, αλλά όχι για τους λόγους που ίσως θα πίστευε.

Η βουλευτής από την Χίο βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω των

ρούχων που επέλεξε να φορέσει στην ορκωμοσία. Το βαθύ ντεκολτέ της έκανε τον πρόεδρο της Βουλής να επικαλεστεί τα θεία αλλά η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη το υπερασπίζεται λέγοντας πως δεν το φόρεσε για να κρύψει την ηλικία της και πως ήταν μια χαρά.

Επίσης ανέφερε ότι θα προτιμούσε να ορκιστεί φορώντας τζιν και μπλουζάκι. «Δεν είμαι αυτό που υπαινίχθηκαν. Είμαι μια γυναίκα 50 χρονών, το λέω δεν το κρύβω, ποτέ δεν αρνήθηκα την ηλικία μου και αυτό αποδεικνύει ότι δεν επιδιώκω τίποτα παραπάνω από τους στόχους και τα οράματα που έχω για τη δουλειά μου στη Βουλή», είπε η κ. Σταυρινούδη-Σόδη, μιλώντας στο news247.gr.

«Το πώς θα ντυθώ δεν μπορεί να εξαρτάται από το αν θα πάω στη Βουλή ή στο κατάστημά μου. Έχω ένα στυλ και δεν μπορώ να το αλλάξω. Για μένα αυτό που έβαλα και έγινε χαμός ήταν συμβιβασμός, εγώ ήθελα να πάω με το τζιν μου και ένα μπλουζάκι και να ορκιστώ», τόνισε, ενώ αναφερόμενη στο περιβόητο ντεκολτέ, πρόσθεσε: «Δεν ήταν μεγάλο, εμφανίστηκε έτσι επειδή η λήψη έγινε από ψηλά. Δεν έκανα λάθος. Το ρούχο ήταν μια χαρά. Δεν πήγα στη Βουλή ούτε με μίνι ούτε με σιθρουύ».

Η επιχειρηματίας από την Χίο δήλωσε πως δεν περίμενε να προκαλέσει τόσες αντιδράσεις ενώ τόνισε πως στην Βουλή δεν πρέπει να πηγαίνει κάποιος που είναι άσεμνα ντυμένος, υπερασπίζοντας ταυτόχρονα την επιλογή του ντεκολτέ το οποίο θεωρεί πως δεν ήταν προκλητικό και απλά ήταν του γούστου της.

«Έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις με τη δουλειά μου, έχω μιλήσει και στο CNN αλλά η φασαρία που έγινε εκείνη την ημέρα για ένα ρούχο, δεν μπορούσα να τη φανταστώ ποτέ», είπε και καταλήγοντας ανέφερε πως θέλει να την κρίνουν για την δουλειά της, το όραμα της και για το έργο που ελπίζει να κάνει.

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη υπερασπίζεται το ντεκολτέ της: Δεν ήταν μεγάλο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα