Η μεγάλη επιστροφή! Και επίσημα στην Τσέλσι ο Ζοζέ Μουρίνιο

16:39 3/6/2013 - Πηγή: KoolNews

«Έπεσαν» οι υπογραφές και ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι και πάλι ο επικεφαλής στον πάγκο της Τσέλσι! Οι φήμες για τη μεγάλη επιστροφή είχαν πάρει «φωτιά» εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά πριν από λίγο, ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση μέσω ανακοίνωσης της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου.

Ο «Special One» είχε καθίσει στον πάγκο των «μπλε» από το 2004 μέχρι και το 2007, απολύτως επιτυχημένα, καθώς κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα Κύπελλο και δύο Λιγκ Καπ. Το νέο συμβόλαιο του προπονητή έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, ενώ οι αποδοχές του φαίνεται πως θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια

ευρώ τον χρόνο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Τσέλσι αναφέρει:

«H Tσέλσι έχει την χαρά να ανακοινώσει την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο Μουρίνιο υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών και επιστρέφει στον σύλλογο με τον οποίο κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Κύπελλο και 2 Λιγκ Καπ από το 2004 μέχρι το 2007».

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι αναφορικά με την επιστροφή του “Special One” έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής, Ρον Γκούρλεϊ.

«Στους στόχους μας είναι να πάει μπροστά ο σύλλογος και να σημειώσει μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Ο Ζοζέ είναι η Νο1 επιλογή μας καθώς πιστεύουμε πως πρόκειται για τον κατάλληλο προπονητή για να το κάνει αυτό. Ήταν και παραμένει πολύ δημοφιλής στο σύλλογος και όλοι εδώ ανυπομονούν για να συνεργαστούν ξανά μαζί του».

Keywords
Τυχαία Θέματα