Η Μισέλ Ομπάμα κάνει τη δύσκολη στον πρόεδρο!

Αρνήθηκε να τον φιλήσει μέσα στο γήπεδο προκαλώντας το κράξιμο των οπαδών και τις γκριμάτσες αποδοκιμασίας της κόρης τους. Τελικά του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία…

Στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου ο Μπαράκ Ομπάμα έχει στριμώξει τον πολιτικό του αντίπαλο, Ρεπουμπλικάνο, Μιτ Ρόμνεϊ, αλλά στο σπίτι μάλλον δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά.

 Η δυναμική σύζυγος, Μισέλ, αρνήθηκε να τον φιλήσει κάνοντάς τον ρεζίλι σε εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα μπάσκετ της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ

με την Βραζιλία!

Όταν στο πρώτο μέρος η kiss cam του γηπέδου εστίασε στο προεδρικό ζευγάρι όλοι περίμεναν ένα καυτό φιλί (σύμφωνα με την γηπεδική παράδοση όταν στην γιγαντοοθόνη εμφανιστούν δυο φίλαθλοι θα πρέπει να φιληθούν αμέσως). Χαμογελώντας ο πλανητάρχης έσκυψε προς την αγαπημένη του καθώς ο κόσμος φώναζε και χειροκροτούσε. Εκείνη ωστόσο δεν του επέτρεψε να τη φιλήσει αλλά απλώς του… χαμογέλασε κάνοντας «έξαλλη» την κόρη τους, Μάλια.

Η κάμερα του φιλιού κέντραρε πάνω τους και στο τέταρτο μέρος όπου ο Ομπάμα –με την βοήθεια της κόρης του- κατάφερε να εισπράξει από την Μισέλ ένα θερμό φιλί στο στόμα προκαλώντας πανδαιμόνιο στο κλειστό γυμναστήριο (τόσο πολύ το χάρηκαν μάλιστα ο Λεμπρόν και ο Κόμπε Μπράιαν που διέλυσαν τους Βραζιλιάνους με 80-69)!

Οι πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι το περιστατικό εκτόξευσε τη δημοτικότητα του προέδρου και τη πυγμή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ η οποία έδειξε στις Αμερικανίδες ότι ακόμη και μέσα στον γάμο οι σύντροφοί τους δεν θα πρέπει να τις έχουν ανά πάσα όρα και στιγμή δεδομένες και διαθέσιμες. Γυναίκες!

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα