Η μοναδική και μία, Αμάντα mia!

Η Αμάντα Σέιφριντ μιλάει στο Nitro για άντρες, βρόμικα ανέκδοτα αλλά και πόσο πιθανό είναι να ερωτευτείς έναν ωραίο συμπρωταγωνιστή σου.

Από την Έλγκα Νταϊφά

Πρωτογνώρισα την Αμάντα Σέιφριντ πριν από επτά χρόνια, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του “Mamma Mia”. Θύμιζε τις ξανθές ανέμελες τουριστριούλες από το φιλμ “Κορίτσια στον ήλιο”, πριν ο Βόγλης

τους προσφέρει μύγδαλα. Ξαναβρεθήκαμε πριν από ένα χρόνο όταν έπαιζε στην Κοκκινοσκουφίτσα. Ίδια η Αν Λόμπεργκ. Λίγες μέρες πριν, με αφορμή τη νέα της ταινία “In Time”, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, τη συνάντησα για τρίτη φορά. Η Αμάντα είναι ξανά το χαμογελαστό κορίτσι λίγο πριν βρεθεί αντιμέτωπη με τα πονηρά μύγδαλα!

Σαν φίλη από τα παλιά, έχει βγάλει τις ψηλοτάκουνες nude γόβες της, που εκτελούν χρέη σκαλωσιάς για να την ανεβάσουν στο 1,69, έχει φορέσει τις κόκκινες παντοφλίτσες της, που δένουν με το κόκκινο της φωτιάς παντελόνι της και το λευκό της πουκάμισο, κι έχει καθίσει οκλαδόν. «Αν και βρισκόμαστε στην Αγγλία, η Ελλάδα είναι 100% η αγαπημένη μου χώρα. Έχω περάσει μαγικά εδώ. Θέλω τόσο πολύ να ξανάρθω. Το χρώμα του ωκεανού (σ.σ.: άμα είσαι Καλιφορνέζα ό,τι έχει νερό είναι αυτόματα ωκεανός) ήταν απίστευτο! Η Σκόπελος με ξετρέλανε. Έκανα μεγάλες βόλτες και όλα ήταν τέλεια!» λέει. Φυσικά και όλα ήταν τέλεια, αφού είχε σχέση με τον τότε συμπρωταγωνιστή της Ντόμινικ Κούπερ. Σήμερα η Αμάντα δηλώνει ελεύθερη. «Έχω πάρα πολύ καιρό να ερωτευτώ, ίσως από την εποχή που ήμουνα στην Ελλάδα», γιατί κινηματογραφικά τουλάχιστον βρίσκεται στο πλευρό του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Στο “In Time” ο χρόνος κυλάει αλλά οι ήρωες ζουν μια ατελείωτη νεότητα. Ένα ρολόι μετράει πόση ζωή τους απομένει. Όταν μηδενίσει, όλοι θα σβήσουν. Για να μη συμβεί αυτό, αγωνίζονται να αγοράσουν χρόνο ζωής. «Όσο με θυμάμαι, κυνηγάω το χρόνο. Ξαφνικά κοιτάω το ρολόι και καταλαβαίνω ότι πέρασε η ώρα. Μπορεί να ζούμε σε μια εποχή που οι ρυτίδες θεωρούνται κατάρα. Τα ΜΜΕ μάς βάζουν στη διαδικασία να σιχαινόμαστε το χρόνο που περνάει, αλλά, για μένα, ο χειρότερος εχθρός μιας γυναίκας δεν είναι τα χρόνια αλλά οι άντρες» μου εκμυστηρεύεται. Η εικοσιεξάχρονη ηθοποιός έχει διάθεση για μια γυναικεία κουβέντα με έντονο αντρικό ενδιαφέρον: «Είμαι πολύ τυχερή, παίζω πάντα με ωραίους άντρες όπως ο Τζάστιν. Είναι το πιο εύκολο πράγμα να μοιράζεσαι ερωτικές σκηνές μαζί τους και δεν είναι απίθανο ακόμα και να ερωτευτείς κάποιον από αυτούς».

Μια τέτοια προβοκατόρικη απάντηση φέρνει τη σχεδόν αυτονόητη απορία: Ο κύριος τέλειος για την Αμάντα είναι διάσημος και, κατά προτίμηση, ηθοποιός; «Όχι, βέβαια. Δεν τον θέλω αναγκαστικά διάσημο. Ο ιδανικός άντρας πρέπει να έχει ταπεινότητα και να σέβεται τους γονείς του. Κι αυτός δεν είναι τόσο εύκολος συνδυασμός, και ας φαίνεται απλή υπόθεση. Α, να μην ξεχάσω, τον θέλω να είναι τριχωτός, να έχει μούσια και μακριά μαλλιά». H ηθοποιός με τη σχεδόν διάφανη επιδερμίδα και τα μεγάλα γαλάζια μάτια μπορεί να δείχνει εύθραυστη και συνεσταλμένη αλλά, όπως έ

Keywords
Τυχαία Θέματα