Μεγάλες νίκες για Πλατανιά, Ηρακλή – Σε μπελάδες η Ξάνθη

Αποφασιστικό βήμα παραμονής έκανε ο Πλατανιάς στα Πηγάδια, ενώ ο Ηρακλής νίκησε στην Τρίπολη τον Αστέρα και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία.

Στα Πηγάδια, οι Χανιώτες ήταν καλύτεροι της Ξάνθης, είχαν την ουσία και πανηγύρισαν τη νίκη με 0-2 για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την ακριτική πόλη. Γεγονός που δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα στην Ξάνθη, αφού το κλίμα είναι ήδη βαρύ, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο 28', ο Κουλιμπαλί έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η άμυνα της Ξάνθης αδράνησε, ο Ράμος άφησε την μπάλα να περάσει και αυτή κατέληξε στον Σέρβο, ο οποίος με ωραίο πλασέ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα για να έχουμε το 0-1 στα Πηγάδια.

Στην πρώτη του φάση στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς σημείωσε και δεύτερο τέρμα. Στο 60' ο Ανγκούλο βρήκε χώρο και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Τσέναμο για το 0-2 στα Πηγάδια βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στους γηπεδούχους.

Στην Τρίπολη, σε μία ωραία ενέργεια του Φερνάντεθ στο 43' και γύρισμα που έκανε μέσα στην περιοχή, ο Ζιάμπαρης χρησιμοποίησε το χέρι του για να κόψει την μπαλιά, με τον διαιτητή να το βλέπει και να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννου, με τον Βραζιλιάνο να αποκρούει και πάλι, αλλά να μη συγκρατεί την μπάλα, η οποία κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε άρδην, με τον Ηρακλή να επιστρέφει από τα αποδυτήρια πεισμωμένος και έτοιμος για αντεπίθεση. Μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, μάλιστα, προειδοποίησε, με τον Περόνε να έχει δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Με τον Χουάντερσον να έχει κάνει μερικές εκπληκτικές αποκρούσεις και να κρατάει τον Γηραιό στο ματς, ο Βέλλιος βρήκε την ευκαιρία να κάνει – για ακόμα μία φορά – αυτό που ξέρει καλύτερα και να φέρει το ματς στα ίσα. Με προσωπική ενέργεια, αφού έκλεψε την μπάλα από τον Ζησόπουλο, ο επιθετικός του Ηρακλή μπήκε στην περιοχή, έμεινε όρθιος στα μαρκαρίσματα και κατάφερε να νικήσει τον Μπαντή για να φέρει το ματς στα ίσα.

Το τέρμα αυτό αποσυντόνισε πλήρως τους γηπεδούχους, που έχασαν την συνοχή τους και έδωσαν χώρο στον Ηρακλή. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δεν άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτο το «δώρο» και κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Μετά από όμορφη ενέργεια του Περόνε και σέντρα του με το εξωτερικό, η άμυνα του Αστέρα αδράνησε, ο Μπουλούτ μπήκε στην φάση και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπαντή.

Ο Μπουλούτ κατάφερε από ήρωας να γίνει... παραλίγο μοιραίος και μάλιστα, μέσα σε μόνο δύο λεπτά. Ο επιθετικός του «Γηραιού», στην φάση του γκολ έβγαλε την φανέλα του και είδε κίτρινη κάρτα, ενώ στην επόμενη φάση, με μία χαζή κλοτσιά... ανάγκασε τον διαιτητή να του δείξει κόκκινη κάρτα και να τον στείλει στα... αποδυτήρια.

The post Μεγάλες νίκες για Πλατανιά, Ηρακλή – Σε μπελάδες η Ξάνθη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα