Μετεγγραφικό παζάρι στον Παναθηναϊκό: Σενάρια για «Σίφο», Πράνιτς και Αμπέιντ!

13:46 3/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο Παναθηναϊκός κάνει το σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά, η οποία με τον έναν, ή τον άλλον τρόπο θα είναι ευρωπαϊκή, όμως ποιοι παίκτες από τον βασικό κορμό θα βρίσκονται και του χρόνου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας...

Ο Γιάννης Αλαφούζος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη προανήγγειλε πως αν το Τριφύλλι κατορθώσει και εισαχθεί στους ομίλους του Champions League,

έχει ξεχρεώσει. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου και ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, συνεργάζονται αρμονικά, έτσι ώστε να γίνουν οι καλύτερες επιλογές και να ενδυναμώσουν το ρόστερ.

Οι ιθύνοντες των Κυπελλούχων Ελλάδας, θέλουν να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας, να κάνουν κάποιες σημαντικές προσθήκες κι όχι να φτιάξουν πάλι ομάδα από την αρχή. Οι Αμπέιντ, Σίλντενφελντ και Πράνιτς ήταν από τους βασικούς πυρήνες της...νεανικής ομάδας που παρουσίασε φέτος ο Παναθηναϊκός, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι και τόσο εύκολη η παραμονή τους στην Αθήνα.

Κεφάλαιο Μεχντί Αμπέιντ

Ο Αλγερινός μέσος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με το Τριφύλλι. Ο Γιάννης Αναστασίου τον εμπιστεύεται και τον θέλει στην ομάδα τη νέα σεζόν. Η Νιούκαστλ και συγκεκριμένα ο Άλαν Πάρντιου, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν τον θέλει τον Αλγερινό, ή όχι. Πάντως, η εφημερίδα της πόλης «The Journal», σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως οι «πράσινοι» έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, με την αγγλική ομάδα, για τον Αμπέιντ. Στο ρεπορτάζ των Άγγλων αναφέρεται πως το ποσό με το οποίο αξιώνει ο Παναθηναϊκός τον Αλγερινό, είναι μικρό και θα πρέπει να πουλήσει και κάποιον παίκτη, προκειμένου να επέλθει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οι Βρετανοί, αναφέρονται στην επιτυχία που είχε φέτος ο Αλγερινός χαφ με τον Παναθηναϊκό, πράγμα το οποίο σημαίνει πως ίσως του δοθεί η ευκαιρία από τον Πάρντιου, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Κεφάλαιο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς, το περασμένο καλοκαίρι βρήκε στον Παναθηναϊκό ποδοσφαιρική στέγη, όντας στα...αζήτητα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Κροάτης πριν από λίγες μέρες τόνισε πως ίσως να μην μείνει τον Παναθηναϊκό και του χρόνου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το ποσό της ρήτρας του συμβολαίου, το οποίο ανέρχεται στα 150 χιλ ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», σύλλογοι από την Τουρκία δείχνουν ενδιαφέρον για τον Κροάτη και έχουν την πρόθεση να καλύψουν την ρήτρα του Πράνιτς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτό που ενδιαφέρει τον Κροάτη είναι να πάει σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα, με περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνει στον Παναθηναϊκό. Πάντως, σε περίπτωση που φύγει ο Κροάτης, οι «πράσινοι» έχουν έτοιμη την...απάντηση, η οποία είναι η προσθήκη του Γιώργου Καραγκούνη.

Κεφάλαιο Σίλντενφελντ

Ο Κροάτης είναι άλλος ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός. Ο «Σίφο» αγωνίζεται δανεικός από την Ντιναμό Μόσχας και οι «πράσινοι» έχουν να διανύσουν μαραθώνιο, προκειμένου να το κρατήσουν στην Αθήνα. Η πλευρά του Παναθηναϊκού έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, όχι όμως και τους Ρώσους, οι οποίοι έχουν πάρα πολλές οικονομικές απαιτήσεις και θα τον δώσουν στην ομάδα που κάνει την πιο συμφέρουσα, οικονομικά, πρόταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», η Σάλτσμουργκ έχει μπει για τα καλά στο...παιχνίδι και προσφέρει το ποσό των 500 χιλ ευρώ, για να αποκτήσει τον Κροάτη αμυντικό της Ντιναμό Μόσχας. Όσον αφορά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα