Νέο βίντεο με την συντριβή του αεροπλάνου στη Ρωσία

Μια μέρα μετά την αεροπορική τραγωδία στο Ροστόφ, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 62 άτομα, τα ερωτήματα παραμένουν πολλά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το αεροπλάνο απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι την Παρασκευή στις 20:20 (ώρα Ελλάδας) και το δυστύχημα σημειώθηκε στο Ροστόφ επί του Ντον γύρω στις 02:50 (του Σαββάτου).

Το αεροπλάνο συνετρίβη και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο έπειτα από μία ώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Σύμφωνα

με το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο LifeNews, το αεροπλάνο συνετρίβη σε απόσταση εκατό μέτρων από τον διάδρομο προσγείωσης, κατά την δεύτερη απόπειρά του να προσγειωθεί σε συνθήκες κακής ορατότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι πιλότος στη μοιραία πτήση ήταν ο Κύπριος Αρίστος Σωκράτου, ο οποίος έκανε την τελευταία πτήση με τη συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς είχε ήδη συμφωνήσει να εργαστεί σε μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε σήμερα και ένα νέο βίντεο το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα του αεροδρομίου του Ροστόφ και δείχνει τα δραματικά δευτερόλεπτα της πρόσκρουσης.

The post Νέο βίντεο με την συντριβή του αεροπλάνου στη Ρωσία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα