Ντάνιελ Γκρεγκ: Η «βρώμικη» Ριάνα… τέλειο Bond girl!

Ο θρυλικός μυστικός πράκτορας λατρεύει όλες τις γυναίκες αλλά εκείνο που μπορεί να τον τρελαίνει είναι ένα πολύ κακό κορίτσι, λέει ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει και καλεί τους παραγωγούς στην επόμενη ταινία να ρίξουν δίπλα του την Ριάνα. Ναι!

Ο ρεπόρτερ του Globalgrind.com ρώτησε τον Ντάνιελ Γκρεγκ ποιο θα ήταν το ιδανικό Bond girl σύμφωνα με τα δικά του γούστα κι εκείνος χωρίς δισταγμό αποκάλυψε πως ονειρεύεται σκηνές δράσης με την Ριάνα! Η επιλογή είναι τέλεια λέει, γιατί το κορίτσι είναι σέξι,

πονηρό, με προϋπηρεσία στο Χόλυγουντ (πρωταγωνιστικό ρόλο στο Battleship) και πάρα πολύ «βρώμικο».

Αυτός ο τελευταίος λόγος άλλωστε είναι που κάνει τον Ντάνιελ Γκρεγκ να προτιμήσει τη Ριάνα από τις καμπύλες της Μπιγιονσέ η οποία πλέον είναι μάνα και μένει μακριά από σκάνδαλα.


Όταν έμαθε για τις προτιμήσεις του Ντάνιελ Γκρεγκ η Ριάνα φυσικά κολακεύτηκε και έσπευσε να τον ευχαριστήσει αναλόγως. «Ο Ντάνιελ Γκρεγκ λέει ότι η Ριάνα θα ήταν ιδανικό Bond Girl… Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη », ανέβασε στο twitter της.

Οι συμπρωταγωνίστριες του πράκτορα στο Skyfall ωστόσο έπεσαν από τα σύννεφα. Για κάποιον δικό τους λόγο ήταν σίγουρες ότι θα επέλεγε την Μπιγιονσέ. «Αλήθεια; Έτσι το χρειάζεσαι εσύ το κορίτσι του πράκτορα», τον ρωτήσανε έξαλλες οι Naomie Harris, Bérénice Marlohe κι εκείνος απλώς χαμογέλασε. Πού να τους εξηγεί τώρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα