Ο Άντριαν Μούτου θέλει να υιοθετήσει το Κινεζάκι που βρέθηκε στην αποχέτευση

Το μωρό από την Κίνα, που βρέθηκε ζωντανό σε αποχέτευση, είδηση που σόκαρε παγκοσμίως, προτίθεται να υιοθετήσει ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, Άντριαν Μούτου, έπειτα από τα συγκλονιστικά πλάνα με τη διάσωσή του, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

«Δε μπορούσα να σκεφτώ πώς να συνεχίσω τη ζωή μου, πώς να τρώω το πρωινό μου, αφότου είδα τις εικόνες αυτές στην τηλεόραση. Είναι ένα ξεχωριστό παιδί. Όταν είδα το μωρό είπα ότι πρέπει να τον υιοθετήσω. Μου το έστειλε ο Θεός» δήλωσε ο πρώην άσος της Φιορεντίνα και της Τσέλσι.

Ο Μούτου, που είναι παντρεμένος με τρία

παιδιά, εξέφρασε τη συγκίνησή του, καθώς και την πρόθεσή του για υιοθέτηση του μωρού, καθώς από την πρώτη στιγμή του έκανε μεγάλη εντύπωση η ιστορία του, καθώς και το πώς κατάφερε τελικά να διασωθεί.

«Είπα στη γυναίκα μου ότι πρέπει να το βοηθήσουμε. Ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για εκείνο», συμπλήρωσε ο παίκτης που παίζει στην Ajaccio της Κορσικής και έχει περάσει από σημαντικές ομάδες, εκ των οποίων η Μίλαν και η Γιουβέντους.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα υιοθετούσα ένα μωρό, όμως τώρα ξέρω: πρέπει να βοηθήσω αυτό το παιδί», ολοκλήρωσε με αποφασιστικότητα ο Μούτου, μιλώντας σε εκπομπή του ρουμάνικου τηλεοπτικού σταθμού ProTV.

Παρόλα αυτά το πιθανότερο είναι να συναντήσει δυσκολίες στην απόφασή του αυτή καθώς, όπως αναφέρει η βρετανική Guardian, η νομοθεσία της Ρουμανίας δεν βρίσκεται στη λίστα με τις 17 χώρες των οποίων οι πολίτες μπορούν να υιοθετήσουν παιδί από την Κίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα