Ο Καραμανλής κρατάει την… ουρά του για τον χαρταετό – Δεν πάει στην κοινοβουλευτική ομάδα

Παρά τις φωνές που πυκνώνουν από πολλούς βουλευτές και στελέχη, οι οποίοι τον καλούν να παρέμβει και να διώξει τον Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επιλέγει -για μια ακόμη φορά- την οδό της δημόσιας σιωπής.

Στη ειδική συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, λίγες ημέρες πριν από την Καθαρή Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραμανλής πιθανότατα δεν θα παραστεί προκειμένου να μην γίνει μέρος του προβλήματος και σημείο

αναφοράς.

Είναι κάτι που δεν επιθυμεί καθώς επιδιώκει οι βουλευτές να κινηθούν με τις δικές τους απόψεις χωρίς πάτρωνες και... πλάτες. Και αν επιθυμούν να ασκήσουν δριμεία κριτική να το κάνουν.

Ο κ. Καραμανλής, σύμφωνα με εκτιμήσεις έμπειρων παραγόντων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωρίζει ότι η δική του παρουσία σε μια τέτοια διαδικασία και πολύ περισσότερο η δημόσια τοποθέτησή του θα προκαλούσαν μη αναστρέψιμες εξελίξεις, ενώ ο ίδιος δεν επιθυμεί σε αυτή τη φάση να είναι το επίκεντρο αυτών των εξελίξεων. [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]

Γνωρίζει δε πολύ περισσότερο πως σε μια διαδικασία που η ηγεσία θα δέχεται πυρ ομαδόν από βουλευτές, ορισμένοι από τους οποίους ενδέχεται να θέσουν και θέμα αλλαγής ηγεσίας, δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί σιωπηλός χωρίς να τοποθετηθεί.

Ο ίδιος ο κ. Καραμανλής έως σήμερα δεν έχει αποφασίσει να μπει στο κάδρο παρά το γεγονός ότι στους συνομιλητές του αφήνει να διαφανεί ότι προβληματίζεται και ο ίδιος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα μετά την ήττα της 25ης Ιανουαρίου και κυρίως μετά τις δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν και φέρουν τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ να φτάνει πρόσκαιρα ακόμη και στις 27 μονάδες.

Άλλωστε ο πρώην πρωθυπουργός περισσότερο ακούει παρά μιλάει...

The post Ο Καραμανλής κρατάει την… ουρά του για τον χαρταετό – Δεν πάει στην κοινοβουλευτική ομάδα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα