Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Σκόνδρα – Την Τρίτη η παρουσίαση Στέφενς

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η δεύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού. Πρόκειται για τον αμυντικό του Ατρομήτου Γιάννη Σκόνδρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 23χρονο αμυντικό Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο πρώην αρχηγός του Ατρομήτου, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Περιστερίου από το 2005, ήταν μέλος των «μικρών» εθνικών

ομάδων (Κ17, Κ19, Κ21), ενώ έχει κληθεί (χωρίς να αγωνιστεί ακόμη) και στην εθνική Ανδρών από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος".

Την Τρίτη η παρουσίαση του Στέφενς

Με τα ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων και βλέψεων και έρχονται στην επιφάνεια καθημερινά, ο Ιβάν Σαββίδης, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα παρουσιάσει την Τρίτη στο "Βελλίδειο" συνεδριακό κέντρο το νέο τεχνικό της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, και στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης θα αναφερθεί και ο ίδιος στα θέματα της ομάδας του, με την ευκαιρία της λήξης της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν και εν όψει της έναρξης της καινούργιας. Η συνέντευξη-παρουσίαση του Ολλανδού τεχνικού θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013, στις 12.00 μ.μ., στην αίθουσα 6 του συνεδριακού κέντρου "Ιωάννης Βελλίδης".

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται η αναζήτηση ικανών μεταγραφικών λύσεων, μετά την απόκτηση του Ισπανού Ινίγο Λόπεθ, από την Γρανάδα, που ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη. Στο στόχαστρο της ομάδας υπάρχουν πολλές λύσεις και ακόμα περισσότερες προτάσεις για παίκτες, Ελληνες και ξένους, αλλά οι τελικές επιλογές που θα έχουν την συγκατάθεση του Χουμπ Στέφενς θα γίνουν με μεγάλη προσοχή και ανάλογη έρευνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα