Ο Τζουντ Λο κυνηγάει θησαυρό στην Μαύρη Θάλασσα [τρέιλερ]

Ένας καπετάνιος που θέλει να ευχαριστήσει τους πρώην εργοδότες του και μία επίλεκτη ομάδα ναυτικών που διψούν για χρυσάφι, πλέουν στην Μαύρη Θάλασσα για να βρουν τον θησαυρό που θα αλλάξει την ζωή τους.

Όμως η αποστολή είναι άκρως επικίνδυνη και το κυνήγι θησαυρού κρύβει πάντα αναπάντεχες εκπλήξεις, αλλά και γιατί όσο πλησιάζουν στο στόχο, οι άνδρες του πληρώματος μπαίνουν στον πειρασμό να διεκδικήσουν (με ό,τι μέσο χρειαστεί) μεγαλύτερο μερίδιο από τα λάφυρα.

Η νέα ταινία «Black Sea» του Κέβιν ΜακΝτόναλντ

μας υπόσχεται στιγμές δράσης και περιπέτειας. Ο καπετάνιος με το πλήρωμα θα μπλέξουν σε αναπάντεχες καταστάσεις και από το πρώτο τρέιλερ φαίνεται ότι η δουλειά των κυνηγών του θησαυρού θα είναι πολύ πιο δύσκολη από όσο νόμιζαν.

Στον ρόλο του καπετάνιου θα είναι ο Τζουντ Λο ενώ το πλήρωμα των αποφασισμένων ανδρών που κυνηγούν τον θησαυρό στα βάθη της θάλασσας καταρτίζετε από τους: Σκοτ ΜακΝάρι, Μπεν Μέντελσον, Ντέιβιντ Θρίλφολ, Μάικλ Σμάιλι, Κονσταντίν Καμπένσκι και Γκριγκόρι Ντομπρίγκιν.

Το τρέιλερ διαθέτει ατμόσφαιρα περιπέτειας, χρησιμοποιεί υλικά θρίλερ, αλλά βασίζεται εξίσου στους χαρακτήρες, που μέσα στον ασφυκτικό χώρο του υποβρυχίου θα έλθουν αντιμέτωποι με τους συντρόφους και τον εαυτό τους.

The post Ο Τζουντ Λο κυνηγάει θησαυρό στην Μαύρη Θάλασσα [τρέιλερ] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα