Οι αθηναϊκές πίστες σε εορταστικούς ρυθμούς – Που να πάτε, τι θα δείτε!

Λίγο έως πολύ, έχεις πάρει την απόφαση τις φετινές γιορτές να το ρίξεις έξω για να ξεχάσεις τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας.

Τα νυχτερινά μαγαζιά, λοιπόν, και σε αυτή την περίπτωση, τα μπουζούκια φορούν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες τους για να σε υποδεχτούν. Βλέπεις… ένα τσιφτετέλι ή ένα ζεμπέκικο το απαιτούν τα Χριστούγεννα!

Ξεκινώντας από τα σκληροπυρηνικά της υπόθεσης, ο Γιώργος Μαζωνάκης συναντά τον Βασίλη Καρρά στο «Έναστρον», σε ένα σχήμα για «νταλκαδιάρηδες», ερωτευμένους αλλά και φρεσκοχωρισμένους. Για τους δύο τελευταίες κατηγορίες, υπάρχει και

η πιο ασφαλής λύση που ακούει στο όνομα Νίκος Βέρτης και «Κέντρο Αθηνών». Ο καλλιτέχνης προσκαλεί τους φανατικούς του σε διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αν αναλογιστείς το ότι στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδά δεν πέφτει ούτε βελόνα, αναμένεται ο απόλυτος χαμός.

Λαϊκό χωρίς Πάολα, δεν γίνεται! Η τραγουδίστρια συνυπάρχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα στο «Teatro Music Hall», κάνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού να ξεσαλώνουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μοναδικές τους επιτυχίες. Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Αντώνης Ρέμος, που συναντά τη Φωτεινή Δάρρα και το Χρήστο Νικολόπουλο στο «Διογένης Studio». Το ταλέντο των τριών καλλιτεχνών προκαλούν το αδιαχώρητο με τον πρώτο να μαγεύει με τις μελωδίες του.

Επόμενη στάση; Το «Club 22», όπου Πάνος Κιάμος και Αγγελική Ηλιάδη κάνουν τον υδράργυρο της διασκέδασης να χτυπήσει κόκκινο, «Fever» με Νίκο Οικονομόπουλο και Χρήστο Χολίδη αλλά και το «Caramela» με τον Πάνο Καλλίδη σε ρόλο οικοδεσπότη. Η πιο πρόσφατη άφιξη, όμως, είναι αυτή του Νότη Σφακιανάκη στο «Fantasia». Ο «άρχοντας» του ελληνικού τραγουδιού επέστρεψε και υπόσχεται να κρατήσει την καλύτερη παρέα και τις ημέρες των γιορτών στους θαμώνες.

Από τις μεγάλες πίστες της φετινής σεζόν, η «Ιερά Οδός». Ο Γιάννης Πάριος υποδέχεται την Μελίνα Ασλανίδου και τους Stavento σε ένα σχήμα που συζητιέται και κερδίζει τις εντυπώσεις των ξενύχτηδων. Το ίδιο συμβαίνει και στο «Vox» με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να μαγνητίζει με τη λαϊκή της φωνή και τους Στέλλα Καλλή, Νικηφόρο και Παντελή Καναράκη να την πλαισιώνουν.

Για το τέλος; Το «Frangelico» με τους Αντύπα και Χρήστο Μενιδιάτη δεν θα σε αφήσει… να καθίσεις σε καρέκλα ενώ το σχήμα με τη Γλυκερία, τον Μανώλη Λιδάκη και τον Μανώλη Κονταρό στο «Φως» επιβεβαιώνει τη στροφή στο κλασικό λαϊκό και στο παραδοσιακό.

The post Οι αθηναϊκές πίστες σε εορταστικούς ρυθμούς – Που να πάτε, τι θα δείτε! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα