Οι «γαλάζιες» συμμαχίες της Σπυράκη και το αποχαιρετιστήριο πάρτι στο Ψυχικό με δάκρυα στα μάτια

12:44 6/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Τα «πατήματά» τους αναζητούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, συνεργάζονται και διακομματικά, όπως ο καθηγητής Θοδωρής Παπαθεοδώρου (ΔΗΜ.ΑΡ.) και η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη (Ν.Δ.).

Οι δυο τους, όπως δημοσιεύουν τα «Παραπολιτικά», θα κάνουν από κοινού το ντεμπούτο τους στην προεκλογική μάχη, καθώς θα παρουσιάσουν μαζί τις επόμενες ημέρες το βιβλίο ενός συγγραφέα στην Τρίπολη.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική... συμμαχία που θα έχει η κ. Σπυράκη, καθώς βρίσκεται σε

διαπραγματεύσεις με δύο τουλάχιστον «γαλάζιους» συνυποψηφίους της για να παίξουν «δυάδα» στη σταυροδοσία... Ο ένας είναι ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι στο Ψυχικό

Με ένα αυτοσχέδιο πάρτι στην βίλα της οικογένειας Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό έκλεισε, όπως δημοσιεύει το kourdistoportocali.com, η εντυπωσιακή καριέρα της εκλεκτής δημοσιογράφου Μαρίας Σπυράκη στο Μεγάλο Κανάλι. Λίγοι και βαρύγδουποι ήταν οι καλεσμένοι σε μια σύναξη στην οποία περίσσευε η συγκίνηση. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ιστότοπος, λόγο έβγαλε ο Γιώργος Μπόμπολας, ο οποίος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα