Παπαροκάς – Ο πάπας Φραγκίσκος στο εξώφυλλο του Rolling Stone

Ο πάπας Φραγκίσκος έκανε την εμφάνιση του για ακόμη μία φορά σε ένα εξώφυλλο περιοδικού. Αυτή τη φορά, ο ποντίφικας απεικονίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικό Rolling Stone στο τεύχος Φεβρουαρίου.

Ο Μαρκ Μπινέλι, σε ένα άρθρο 7.700 λέξεων, αντανακλά αυτή την ασυνήθιστη εμφάνιση του πάπα σε εξώφυλλα περιοδικών, η οποία βρίσκει ενάντια πολιτικές και θρησκευτικές απόψεις . Μέσα από το

άρθρο του «Pope Francis: The times they are a-changin», προσπαθεί να εισβάλλει στα άδυτα και να ανακαλύψει τι είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο πάπα να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους. Ο Μπινέλι αποδίδει το χαρακτηρισμό ο κουλ πάπας Φραγκίσκο, ένας πολιτικός αρχηγός, ένας εμπειρογνώμων στις δημόσιες σχέσεις και φίλος τωνανθρώπων και της κοινωνίας.

Αυτό το εξώφυλλο απεικονίζει αναμφισβήτητα τη πρώτη επίσημη εμφάνιση του πάπα Φραγκίσκου σε εξώφυλλο περιοδικού. Επίσης, έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα περιοδικών Time Magazine, The New Yorker και Vanity Fair Italia, μετά το τίτλο του ως πρόσωπο της χρονιάς. Ίσως η πιο απροσδόκητη εμφάνιση του να είναι αυτή στο εξώφυλλο του περιοδικού The Advocate με το τίτλο την δήλωση ορόσημο του ίδιου του πάπα : «Αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και επιδιώκει το Κύριο με καλή θέληση, ποιος είμαι εγώ για να τον κρίνω;»

Δείτε άλλες εμφανίσεις του πάπα Φραγκίσκου σε εξώφυλλα περιοδικών :

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα