Παραμονή Χριστουγέννων στο σινεμά! Οι ταινίες που βγαίνουν εορταστικά στις αθηναϊκές αίθουσες [βίντεο]

Μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και το «Star Wars» περιμένει τους χιλιάδες φανατικούς του σε ένα εκπληκτικό ταξίδι στη μεγάλη οθόνη. Τις νέες αφίξεις συμπληρώνουν ακόμα τρία φιλμ με σκοπό να κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στο κοινό τις ημέρες των εορτών.

Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά

Μία δεκαετία έπειτα από το «Επεισόδιο ΙΙΙ: Η Εκδίκηση των Σιθ», την ταινία δηλαδή που «έκλεισε» την prequel τριλογία των «Star Wars», ο Τζέι

Τζέι Έιμπραμς, ο διάσημος δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Lost» και σκηνοθέτης των κινηματογραφικών επιτυχιών «Mission Impossible III» και «Star Trek», επιστρέφει με το νέο κεφάλαιο των διασημότερων ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Το φιλμ έσπασε ταμεία στην Αμερική και το ίδιο αναμένεται να γίνει και στα πάτρια εδάφη.

Joy

Τέσσερις γενιές μιας οικογένειας ζωντανεύουν σε μια έντονη ιστορία με επίκεντρο την Τζόι, ένα κορίτσι το οποίο μεταμορφώνεται στην γυναίκα που ιδρύει μια εταιρεία-δυναστεία και εξελίσσεται σε πανίσχυρη ηγέτιδα μητριάρχη.

Προδοσία, δόλος, απώλεια της αθωότητας, αλλά και πληγές που αφήνει πίσω της η αγάπη, συνθέτουν το σκηνικό αυτής της έντονα συναισθηματικής και βαθιά ανθρώπινης κωμωδίας που εξερευνά τη διαδικασία ανέλιξης προς την κορυφή της οικογενειακής αλλά και της επαγγελματικής ιεραρχίας, μέσα σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Η Μητέρα μου

Η μοναδική αφήγηση του Nanni Moretti κινείται ανάμεσα στο δράμα και την κομεντί, ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, ανάμεσα στα απαιτητικά γυρίσματα μιας ταινίας και τις δυσλειτουργικές οικογενειακές σχέσεις.

Η πρωταγωνίστρια, το alter ego του δημιουργού, υποκύπτει σε μία προσωπική κρίση, καθώς αναμετράται με το πέρασμα του χρόνου, την ίδια της την ύπαρξη και την ιδιαίτερα απαιτητική συνεργασία της με έναν Αμερικανό σταρ, τον οποίο υποδύεται απολαυστικά ο John Turturro.

Point Break

Ριμέικ της κλασικής αστυνομικής περιπέτειας του 1991. Το ρόλο του μυστικού πράκτορα του FBI αναλαμβάνει πλέον ο Λιούκ Μπρέισι ενώ ο Έντγκαρ Ραμίρεζ αντικαθιστά τον Πάτρικ Σουέιζι στο ρόλο του Μπόντι, αρχηγού μιας παράτολμης ομάδας extreme sports, που πιθανότατα ευθύνεται για μια σειρά εντυπωσιακών ληστειών.

The post Παραμονή Χριστουγέννων στο σινεμά! Οι ταινίες που βγαίνουν εορταστικά στις αθηναϊκές αίθουσες [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα