Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Θεοφίλου

12:15 5/2/2015 - Πηγή: KoolNews

Την Ελένη Θεοφίλου γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σε άκρως επιτυχημένες ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες στο πλευρό καταξιωμένων ηθοποιών όπως ο Χρόνης Ξαρχάκος και η Νόρα Βαλσάμη. Πλέον, δεν βρίσκεται πια στη ζωή, έχοντας αφήσει την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» λίγες ώρες πριν, σε ηλικία 78 ετών.

Τον τελευταίο χρόνο η ηθοποιός νοσηλευόταν στο Παλάντιον Ίδρυμα όπου ξεχασμένη από όλους πάλευε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Τα έντονα αναπνευστικά προβλήματα

την οδήγησαν στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» όπου κατέληξε. Στο πλευρό της βρισκόταν μόνο ο αδερφός της, Τάσος Θεοφιλόπουλος, ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει για την Ελένη: «Όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί της γενιάς της, έτσι κι αυτή είχε κάνει ένα λάθος στη ζωή της, κάτι που την οδήγησε στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Ζούσαν όλοι τους στην ψευδαίσθηση πως η ομορφιά και η αναγνωρισιμότητα του κόσμου θα κρατήσουν για πάντα και δεν έκαναν καμία κίνηση να οργανώσουν τη ζωή τους και να προετοιμάσουν το μέλλον τους. Έτσι και η Ελένη έμεινε ξεκρέμαστη, χωρίς να έχει κάνει κάποια κίνηση για να είναι οικονομικά αυτόνομη στα γεράματά της».

Την ηθοποιό επισκεπτόταν μόνο η Άννα Φόνσου η οποία μιλούσε με τους γιατρούς και ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας της.

Η γεννημένη το 1934 ηθοποιός αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της στις ταινίες «Οι Βάσεις και η Βασούλα», «Γκαρσονιέρα για 10» και «Ο σεξοκυνηγός».

The post Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Θεοφίλου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα