Ποιος υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ λέει ότι θα διαψεύσει τους δημοσκόπους;

Σε εποχές ισχνών αγελάδων χρήματα για (κρυφές) δημοσκοπήσεις δεν υπάρχουν. Γι’ αυτό, οι τέσσερις υποψήφιοι για τον αρχηγικό θώκο της Νέας Δημοκρατίας περιορίζονται στις… εκτιμήσεις. Στο στρατόπεδο και των τεσσάρων όπως είναι λογικό επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία.

Όλοι συμφωνούν ότι ο ένας του δεύτερου γύρου θα είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Η πραγματική μάχη θα δοθεί για την δεύτερη θέση και για τις συμμαχίες που θα δημιουργηθούν μετά. Ο Υπερκοριός μου έπιασε τον Άδωνι Γεωργιάδη

(ο οποίος ρεαλιστικά δυσκολεύεται περισσότερο από τους άλλους), να λέει ότι θα διαψεύσει τους δημοσκόπους και θα μπει στον δεύτερο γύρο. Και εκεί όλα γίνονται.

Στο στρατόπεδο του Απόστολου Τζιτζικώστα υπάρχει σιγουριά ότι ο κ. Τζιτζικώστας θα είναι στον δεύτερο γύρο, αφού όπως λένε έχουν αυξανόμενη δυναμική. Τονίζουν μάλιστα ότι η δυναμική αυτή θα αποτυπωθεί αν όχι στον πρώτο, τότε σίγουρα στον δεύτερο γύρο.

Ο κ. Μητσοτάκης απ’ την πλευρά του είναι πολύ αισιόδοξος και σε όσους τον ρωτάνε «πώς πηγαίνει ο αγώνας;», δίνει την ίδια απάντηση: «Πάμε καλά».

Το βασικό πρόβλημα και των τεσσάρων είναι ότι δυσκολεύονται να κάνουν μια ασφαλή εκτίμηση καθώς γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα της μάχης θα εξαρτηθεί από διάφορους αστάθμητους παράγοντες, όπως ο αριθμός των πολιτών, που θα αφήσει για λίγο στην άκρη τα προβλήματά του και θα πάει να ψηφίσει, αλλά και οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν εκείνες τις μέρες.

The post Ποιος υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ λέει ότι θα διαψεύσει τους δημοσκόπους; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιος,poios