Πρωτοσέλιδα: Πράσινο φως για 17.500 προσλήψεις-εξπρές

09:43 1/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Οι περικοπές στις συντάξεις του ΟΑΕΕ, η συνεχόμενα αυξανόμενη ανεργία καθώς και οι αλλαγές στην φορολόγηση των ΙΧ είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα Σαββατιάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Κόβουν συντάξεις στον ΟΑΕΕ»ΕΘΝΟΣ: «Πράσινο φως για 17.500 προσλήψεις-εξπρές»ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Λαδώθηκε για τα 7 παιδιά του!»ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Οι Ιλλουμίνατι « προφητεύουν» χτύπημα
στη Ρωσία!»ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Στήριξη ΕΣΠΑ σε μικρομεσαίους από 10.000 ευρώ έως 800.000 ευρώ»ΕΣΤΙΑ: «Να εξαγγελθή τώρα Αναθεώρησις»Η ΑΥΓΗ: «Ψηφοδέλτια νίκης με νέα και άφθαρτα πρόσωπα»Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Αφανίζουν τους μικρομεσαίους»Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Σημάδια αναθέρμανσης της αγοράς»Ο ΛΟΓΟΣ: «Πρωταθλήτρια ανεργίας»ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: «Κλυδωνίζεται το Μαξίμου τρέμει η Κουμουνδούρου»ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: «Η μάχη γιγάντων για την πίτα της ενέργειας»ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «Έφοδος της Ε.Ε. στους βαρόνους»ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Έλληνες επιτελείς «τρέχουν» τα σχέδια επέμβασης της ΕΕ»ΤΑ ΝΕΑ: «Φόροι Ι.Χ. Μειώσεις έκπληξη»Kontranews: «Να μην κάνουν πίσω οι δικαστές και οι εισαγγελείς»PRESS Time: «Τρωκτικά και μίζες μαμούθ στους Δήμους»ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: « «Βροχή» τα πρόστιμα για κάπνισμα»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΑΞΙΑ: « Η τρόικα δεσμεύει τα 9,5 δισ. του ΤΧΣ»ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Ο εκλογικός κύκλος απειλεί την οικονομία»Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: « «Κύμα» συγχωνεύσεων χτυπά υπερχρεωμένες επιχειρήσεις»ΚΕΡΔΟΣ: «Επενδύσεις με εγγύηση!...»ΚΕΦΑΛΑΙΟ: «Οι πολίτες σταματούν να πληρώνουν τα «χαράτσια»
Keywords
Τυχαία Θέματα