Πυρ ομαδόν από κυβερνητικούς για την αποδόμηση του «φαντασιόπληκτου» Πανούση

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Αυτή φαίνεται ότι είναι στρατηγική που έχουν χαράξει στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση σε ότι αφορά το μείζον ζήτημα που προέκυψε με τις σοβαρότατες καταγγελίες του Γιάννη Πανούση.

Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της κυβέρνησης μετέχουν στην αποστολή αποδόμησης του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, επιχειρώντας να τον παρουσιάσουν ως φαντασιόπληκτο.

Την αρχή έκανε χθες, Δευτέρα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής,

Γιώργος Βαρεμένος, λέγοντας ότι το «νέο αυτό μεγάλο θρίλερ του κ. Πανούση επισκιάζει κατά πολύ τον Τζέιμς Μποντ». Σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας έκανε λόγο για «αστυνομικές ιστορίες», ενώ ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι ο κ. Πανούσης «γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο».

Ακόμη μεγαλύτερες απορίες προκαλεί το σχόλιο της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, που δήλωσε ότι οι καταγγελίες αυτές έχουν ενδιαφέρον μόνο όταν κάποιος είναι υπουργός. Δεν σχολιάζουμε καν την απαράδεκτη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], που αναλώνεται σε επίθεση κατά του πρώην υπουργού, χωρίς να καταπιάνεται στο ελάχιστο με την ταμπακέρα.

Θα περίμενε κανείς λίγη περισσότερη σύνεση και ωριμότητα από αυτούς που αποφασίζουν για τις τύχες της χώρας, όταν κάποιος πρώην «συνάδελφος» τους καταθέτει στον εισαγγελέα τόσο σοβαρές μαρτυρίες. Αν ο κ. Πανούσης τους χαλάει τη ζαχαρένια, ενισχύοντας τη φωνή της αντιπολίτευσης (και κατά συνέπεια τρίζοντας τις καρέκλες τους), θα μπορούσαν τουλάχιστον να σιωπήσουν, περιμένοντας το πόρισμα της Δικαιοσύνης για όσα ισχυρίζεται.

Διότι, απ’ όσα έχουν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας, το τελευταίο που συμπεραίνει κάποιος είναι ότι οι καταγγελίες του πρώην υπουργού απηχούν μονάχα στην αχαλίνωτη φαντασία του…

The post Πυρ ομαδόν από κυβερνητικούς για την αποδόμηση του «φαντασιόπληκτου» Πανούση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα