Σάντρα Μπούλοκ: Ο γιος μου δεν έχει ιδέα τι δουλειά κάνω – Αν καταλάβει πόσο γνωστή είμαι θα σοκαριστεί

Μπορεί η καριέρα της Σάντρα Μπούλοκ να μετρά ήδη ένα Όσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα άλλες δύο υποψηφιότητες Όσκαρ και πέντε για Χρυσές Σφαίρες, αλλά… ο πεντάχρονος γιος της δεν έχει ιδέα τι σημαίνει

αυτό, ούτε ότι η μητέρα του είναι μία διάσημη ηθοποιός.

Στην πρεμιέρα της ταινίας κινούμενων σχεδίων «Minions London», η 50χρονη Μπούλοκ, που πρωταγωνιστεί παίζοντας τον ρόλο της Σκάρλετ Όβερκιλ, παραδέχτηκε ότι ο γιος της, Λούις, δεν έχει καταλάβει το πόσο γνωστή στο ευρύ κοινό είναι η μητέρα του.

«Δεν έχει ιδέα ότι παίζω σε αυτήν την ταινία και δεν είναι σε θέση να τα συνδυάσει τα δύο μαζί, τουλάχιστον όχι ακόμα. Αν συμβεί, θα σοκαριστεί. Το παιδί μου με εκπλήσσει όλη την ώρα...», τονίζει.

Η Μπούλοκ δήλωσε επίσης, ότι μαζί με τον γιό της είδαν την πρώτη ταινία πολλές φορές και στη συνέχεια και τη δεύτερη. Όταν ρωτήθηκε αν ο μικρός γνωρίζει ότι η μητέρα του είναι μία βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η Μπούλοκ απάντησε:

«Δεν έχει ιδέα τι είναι το Όσκαρ... Δεν έχει δει ποτέ την απονομή, δεν ξέρει καν τι κάνω. Ξέρει μόνο ότι πηγαίνω στη δουλειά».

The post Σάντρα Μπούλοκ: Ο γιος μου δεν έχει ιδέα τι δουλειά κάνω – Αν καταλάβει πόσο γνωστή είμαι θα σοκαριστεί appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα