Σκληρή κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με ανακοινώσεις

«Πέμπτη φάλαγγα» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση της νεολαίας Συνασπισμού για την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το κόμμα της Συγγρού αναφέρει πως η Αξιωματική Αντιπολίτευση ξεσκεπάζεται. «Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα

και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.

Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Προηγουμένως η ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού που ξεσήκωσε την αντίδραση της ΝΔ ήταν η εξής: «Στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε.

Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού» αναφέρει η ολιγόλογη ανακοίνωση του κόμματος.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε «ανταλλαγή» ανακοινώσεων, με πρώτη εκείνη της νεολαίας του Συναπισμού, υπό τον τίτλο ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ» και περιεχόμενο, μεταξύ άλλων, «σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο.

Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα.

Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις 11.00 και 17.00 στην Αθήνα στα Προπύλαια, και στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Να τους κάνουμε παρελθόν!».

Keywords
Τυχαία Θέματα