Στην τελική ευθεία με Γκαλίτσιο ο Παναθηναϊκός – Ανακοινώθηκε ο Μαυρίας

14:45 2/2/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να δώσει τα χέρια με Γκαλίτσιο. Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Χάρης Μαυρίας...

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τις κινήσεις του για τον Γενάρη με τον δανεισμό του Χάρη Μαυρία από την Σάντερλαντ για 6 μήνες, ο οποίος ανακοινώθηκε και επισήμως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Χάρη Μαυρία ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, με την μορφή του δανεισμού από την Σάντερλαντ, μέχρι το καλοκαίρι του 2015», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας και δεν αποκλείεται στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Κυριακή να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Χάρης Μαυρίας δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, όμως οι προπονήσεις στην Αγγλία με τις «μαύρες γάτες» είναι σαν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος Super League.

Επιπλέον, στο «πράσινο» στρατόπεδο θέλουν να τελειώνουν με τις ανοικτές μετεγγραφικές υποθέσεις. Μια, εξ αυτών, είναι και η υπόθεση του Γιώργου Γκαλίτσιου καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ταξιδέψει στο Βέλγιο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος, που θα οριστικοποιήσει την συμφωνία με τον Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα της Λόκερεν.

The post Στην τελική ευθεία με Γκαλίτσιο ο Παναθηναϊκός – Ανακοινώθηκε ο Μαυρίας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα