Συγκεντρώσεις στο κέντρο σήμερα παρά τις απαγορεύσεις της Αστυνομίας

09:20 1/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας - παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων, ενόψει τη συνεδρίαση του Eurogroup και Ecofin στο Ζάππειο Μέγαρο, σήμερα και αύριο - συνδικάτα, κόμματα και φορείς στην πλατεία Κλαυθμώνος, την Ομόνοια και τα Προπύλαια.

Η απόφαση του υπαίθριων συγκεντρώσεων, ορίσθηκε από τον γενικό διευθυντή της ΓΑΔΑ, από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης έως τις 11:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας και τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης

έως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στις 15:00. Παρόλα αυτά το συλλαλητήριο «καταγγελίας της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης» έχει προγραμματισθεί για το απόγευμα της Τρίτης, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος από τις ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Εργατικό Κέντρο Αθηνών, ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φορείς.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους «ν’ απαντήσουν στον εντεινόμενο κυβερνητικό αυταρχισμό και στην απόπειρα τρομοκράτησης με μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση» στην Ομόνοια, στις 7 το απόγευμα, ενώ συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και στα Προπύλαια από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα