Συγκλονιστική συνέντευξη Ελληνίδας στη Guardian: Έτσι με χαράκωσαν οι Χρυσαυγίτες

Μια μόλις ημέρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η κοπέλα περιγράφει πως καθώς γυρνούσε σπίτι της δύο μέλη της Χρυσής Αυγής την τράβηξαν έξω από την πορεία της και της επιτέθηκαν με σουγιά.

Το περιστατικό συνέβη στο Νέο Κόσμο, στην οδό Αμβροσίου Φραντζή, όταν η νεραή κοπέλα επέστρεφε σπίτι της και είδε να την πλησιάζουν δύο άντρες. Όταν είδαν τη μπλούζα της που είχε αντιφασιστικό σήμα, την πήραν με τη βία σε ένα όχι τόσο κεντρικό σημείο και όπως περιγράφει η ίδια λεπτομερώς, τη

χτύπησαν στο στομάχι και τη χαράκωσαν με ένα σουγιά στο χέρι και το πρόσωπο.

«Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια πίσω από την πλάτη, ο άλλος έβγαλε κάτι σαν σουγιά από την τσέπη του. Μου τον έβαλε στο λαιμό και στο πρόσωπο και μου είπε: "Είμαστε περισσότεροι από εσάς και θα μάθεις να μην φοράς τέτοιες μπλούζες". Με γονάτισαν και με χτύπησαν στο στομάχι» λέει η κοπέλα.

Αυτό που την έσωσε από χειρότερα τραύματα ή και το θάνατο ήταν η διέλευση ενός αυτοκινήτου που ανάγκασε σε φυγή τους δύο Χρυσαυγίτες. Όπως λέει, δεν ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία γιατί «αν και είναι υποχρεωμένοι να καταγράψουν το περιστατικό, δε θα κάνουν κάτι περισσότερο».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα