Τα χόμπιτ συνεχίζουν το μακρινό τους ταξίδι – Δείτε το πρώτο trailer από το δεύτερο μέρος της τριλογίας!

Η συναρπαστική μεταφορά του μυθιστορήματος του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν από τον Πίτερ Τζάκσον συνεχίζει το ταξίδι της ακάθεκτη. Το πρώτο trailer από το «The Hobbit: The Desolation of Smaug», τη δεύτερη ταινία της τριλογίας που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο με το «Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι», είναι γεγονός.

Τα χόμπιτ του Πίτερ Τζάκσον επιστρέφουν στις οθόνες του κινηματογράφου και κάνουν τους φανατικούς οπαδούς της τριλογίας να αδημονούν!

Η παρουσία του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως ο δράκος του τίτλου, τα νέα

πρόσωπα όπως η Εβάντζελιν Λίλι, ο Λιουκ Έβανς, ο Λι Πέις, ο Στίβεν Φράι και ο Μίκαελ Πέρσμπραντ, αλλά και η επιστροφή των γνώριμων πρωταγωνιστών του Τζάκσον κεντρίζουν το ενδιαφέρον στο πρώτο τρέιλερ του σίκουελ «The Hobbit: The Desolation Of Smaug».

Όσο για το story o Μπίλμπο Μπάγκινς, το φιλήσυχο χόμπιτ συνεχίζει μαζί με τον Γκάνταλφ και μια ομάδα νάνων την πορεία τους προς το Μοναχικό Βουνό, για να πάρουν πίσω το θησαυρό που έκλεψε ο τρομερός δράκος Σμογκ.

Οι πρώτες εικόνες από το νέο trailer μαρτυρούν τις υποψίες ότι στη δεύτερη ταινία του «Χόμπιτ» θα δούμε πολύ περισσότερη δράση από το κατά γενική ομολογία υποτονικό ξεκίνημα της τριλογίας. Τα Ξωτικά πλέον έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, οι Νάνοι πολεμούν ακατάπαυστα, ο Γκάνταλφ βγάζει το σπαθί από τη θήκη του και τα Ορκ αφηνιάζουν…

Οι λάτρεις της τριλογίας δεν έχουν παρά να περιμένουν τη συνέχεια επί της οθόνης και συγκεκριμένα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, όταν και θα δούμε το δεύτερο μέρος της τριλογίας στις αίθουσες του κινηματογράφου.

Απολαύστε το trailer…

Keywords
Τυχαία Θέματα