Ταχύτητα στα ύψη, σταθερότητα στο μάξιμουμ: Η Reebok παρουσιάζει το νέο ZQuick Electrify [εικόνες]

Τη σεζόν που πέρασε, η Reebok παρουσίασε το νέο running παπούτσι ZQuick. Εμπνευσμένο από τα ελαστικά υψηλών ταχυτήτων Zrated, το ZQuick είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εξασφαλίζει υψηλότερες ταχύτητες, καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο.

Εισάγοντας μία ακόμη καινοτομία, η Reebok παρουσιάζει για τη νέα

σεζόν την εξέλιξη του ZQuick, το ZQuick Electrify. Με το νέο αυτό running παπούτσι, η ταχύτητα ανεβαίνει σε άλλα επίπεδα, χάρη στη νέα σόλα αφρού από ενέσιμο άνθρακα, η οποία εξασφαλίζει άμεση ανταπόκριση στις απότομες αλλαγές της κατεύθυνσης και καλύτερη απορρόφηση κραδασμών. Επιπλέον, η καινοτομία αυτή κάνει το παπούτσι πιο ελαφρύ ενώ, η εξωτερική σόλα, εμπνευσμένη από τα Zrated ελαστικά, διαθέτει αυλακώσεις και εξογκώματα τέτοια ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις και καλύτερη πρόσφυση στο έδαφος από την αρχή έως και το τέλος της διαδρομής.

To πάνω μέρος του ZQuick Electrify αποτελείται από την τεχνολογία Nanobreeze για καλύτερο αερισμό του ποδιού εξασφαλίζοντας άνετη και δροσερή διαδρομή. Παράλληλα, το ειδικό πλέγμα Nanoweb «αγκαλιάζει» το πόδι κρατώντας το σταθερό και στο κέντρο του παπουτσιού. Τέλος, είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό χωρίς ραφές με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι τραυματισμοί από τις τριβές. Το παπούτσι ZQuick Electrify είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ταχύτητα στα ύψη, σταθερότητα στο μάξιμουμ: Η Reebok παρουσιάζει το νέο ZQuick Electrify [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα