Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, ξένος ο αντικαταστάτης του!

06:40 7/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Παρότι τις τελευταίες ώρες φαινόταν ότι ο Μίτσελ θα παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο παιχνίδι, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία των ερυθρόλευκων με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος αποτελεί οριστικά παρελθόν!

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος

της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την λύση της συνεργασίας της με τον 51χρονο προπονητή.

Η διοίκηση των ερυθρολεύκων είχε τετ-α-τετ συνάντηση με τον Ισπανό τεχνικό, γνωστοποιώντας την απόφαση της να δώσει τέλος στη μεταξύ τους συνεργασία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αντικαταστάτης του Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών θα είναι επίσης ξένος, και μάλιστα αναμένεται να ταξιδέψει στη χώρα μας εντός των επόμενων ημερών.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου με τον Φωστήρα την Τετάρτη (7/1), θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο Μίτσελ ήρθε στον Ολυμπιακό στις 4 Φεβρουαρίου 2013, έχοντας νωρίτερα κοουτσάρει τις Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια, Χετάφε και Σεβίλλη. Σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων, σημείωσε 65 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες. Κατέκτησε με τους Πειραιώτες δύο Πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο, ενώ τους οδήγησε στους «16» του Champions League στη σεζόν 2013-2014.

«Φίλος μας ο Μίτσελ, πολιτισμένο διαζύγιο»

Την απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού σχολίασε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με μήνυμα του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Τόνισε πως το «διαζύγιο» ήταν πολιτισμένο, ενώ επεσήμανε πως ο Ισπανός τεχνικός θα στείλει επιστολή για την παρουσία στην ομάδα του Πειραιά.

«Επειδή καταλαβαίνω ότι πολλοί λυπάστε - εγώ λυπάμαι περισσότερο γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον φίλος μου - θα σας πω ότι η διοίκηση μιας ομάδας δεν αποφασίζει με βάση τη δημοφιλία αλλά με άλλα κριτήρια.

Το διαζύγιο ήρθε απολύτως πολιτισμένα όπως οφείλει ένας μεγάλος σύλλογος σε έναν μεγάλο ποδοσφαιράνθρωπο! Αύριο ο Μίτσελ θα στείλει μια ανοιχτή επιστολή για να ευχαριστήσει τον Σύλλογο!»

The post Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, ξένος ο αντικαταστάτης του! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα