Τέσσερις ανήλικοι λιθοβόλησαν αλύπητα τρεις μετανάστες και τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Τέσσερις νεαροί άνδρες –ένας ενήλικος και οι υπόλοιποι ανήλικοι- συνελήφθησαν από το αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου στη Ρόδο για το λιθοβολισμό τριών Πακιστανών μεταναστών, τους οποίους και έστειλαν στο νοσοκομείο.

Οι άνδρες, ηλικίας 23, 16, και 17 ετών, επιτέθηκαν χωρίς προφανή αίτια στους τρεις Πακιστανούς, αρχικά διαπληκτίστηκαν μαζί τους λεκτικά, αλλά δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό. Άρχισαν να τους πετροβολούν αλύπητα, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν –ελαφρά ευτυχώς- τραύματα σε όλο το σώμα και να τους στείλουν στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα θύματα κατέφυγαν

για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Αμέσως ξεκίνησαν να διεξάγονται έρευνες, οι οποίες τους οδήγησαν στη σύλληψη τριών Ελλήνων, ηλικίας 23, 16 και 17 ετών κι ενός Αλβανού, ηλικίας 17 ετών.

Οι δράστες παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Μαζί τους, συνελήφθησαν και οι γονείς των ανήλικων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα