Τι θα δούμε σήμερα: Νότια Κορέα – Αλγερία, Η.Π.Α – Πορτογαλία, Βέλγιο – Ρωσία

H Γερμανία «στραβοπάτησε» στον αγώνα με την Γκάνα και η Πορτογαλία έχει την ευκαιρία κερδίζοντας την Αμερική να φτάσει τους Αμερικανούς και να πλησιάσει στον έναν βαθμό την απόστασή τους από τους Γερμανούς. Στα υπόλοιπα ματς η Νότια Κορέα διεκδικεί τη νίκη απέναντι στην Αλγερία και το Βέλγιο ψάχνει το «δυο στα δυο» με την Ρωσία.

Νότια – Κορέα Αλγερία

Πρόκειται για δυο ομάδες ισοδύναμες.

Αρέσκονται και οι δυο στην ταχύτητα και στην κόντρα επίθεση. Οι Ασιάτες την προηγούμενη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι με την Ρωσία και με εμδεχόμενη νίκη επί των Αλγερινών βάζουν γερές βάσεις για την πρόκριση, σε περίπτωση που ηττηθεί η Ρωσία από το Βέλγιο.

Ώρα σύσκεψης: 19:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Εστάντιο Μπέιρα Ρίο, Πόρτο Αλέγκρε

Αξίζει να το δεις: Γιατί, κατά έναν βαθμό κρίνεται για το ποια ομάδα θα πάρει την δεύτερη θέση, αν αναλογιστούμε πως η πρώτη ανήκει στους Βέλγους.

H.Π.Α – Πορτογαλία

Οι Πορτογάλοι στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Τέσσερα γκολ από τους Γερμανούς, με αποβολή του Πέπε, τους τραυματισμούς των Κοεντράο και Αλμέιδα καθώς επίσης την κάκιστη εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πάουλο Μπέντο έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και ευελπιστεί να πάρει την Πορτογαλία στις πλάτες του. Από την άλλη οι Αμερικανοί ξεκίνησαν την διοργάνωση με ρεκόρ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό σκόραραν και όταν δέχθηκαν την ισοφάριση από την Γκάνα, είχαν την απάντηση, πέντε λεπτά πριν λήξει το ματς. Οι Ίβηρες θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μπορούν να ελπίζουν σε κάθε άλλη περίπτωση και σε ήττα αποχαιρετούν την διοργάνωση.

Ώρα σύσκεψης: 22:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα Αμαζόνια, Μαναούς

Αξίζει να το δεις: Για, το αν ο Ρονάλντο μπορέσει να οδηγήσει την Πορτογαλία στην νίκη, που την βάζει στο κυνήγι της πρόκρισης, ή αν θα τα...μαζέψουν και θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής.

Βέλγιο – Ρωσία

Το Βέλγιο είναι, κατά γενική ομολογία, η πιο δυνατή ομάδα του Η' ομίλου. Απέναντι στην Ρωσία, θέλει απλά να το αποδείξει και σ συνδυασμό με τη νίκη στον πρώτο αγώνα, να «καπαρώσει» την πρώτη θέση στον όμιλο, Οι Ρώσοι, προέρχονται από ισοπαλία και γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι δύσκολο να νικήσουν τους Βέλγους, αλλά τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι ακατόρθωτο.

Ώρα σύσκεψης: 01:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Εστάντιο Μαρακανά, Ρίο ντε Τζανέιρο

Αξίζει να το δεις: Για, το αν το Βέλγιο με τη νεανική ομάδα θα καταφέρει να πάρει από τώρα την πρόκριση, η αν θα μπει και η Ρωσία στο...κόλπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα