Το Ναυάγιο της Ζακύνθου στους 4 πιο ασυνήθιστους προορισμούς για πολυτελή γιοτ σύμφωνα με το «Luxury Travel» [εικόνες]

11:10 7/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Μνεία στις ομορφιές της Ελλάδας έγινε και πάλι από το «Luxury Travel» σε αφιέρωμα των συντακτών στους τέσσερις ασυνήθιστους προορισμούς της Μεσογείου για πολυτελή γιοτ. Στις σελίδες του δημοφιλούς περιοδικού υπάρχει ολόκληρο κομμάτι για το περίφημο Ναυάγιο της Ζακύνθου.

«Τα ελληνικά νησιά διαθέτουν πολλούς όρμους κατά μήκος της ακτογραμμής. Το εντυπωσιακό νησί της Ζακύνθου δεν αποτελεί εξαίρεση, και

η διάσημη παραλία Ναυάγιο βρίσκεται στη δυτική ακτή. Η παραλία φιλοξενεί το κουφάρι ενός πλοίου που ναυάγησε στην περιοχή το 1983.

Το σκουριασμένο κουφάρι του παραμένει εκεί μέχρι σήμερα διατηρώντας μια αίσθηση απόμακρου και απρόσιτου καθώς περιβάλλεται από απότομους βράχους», αναφέρει το περιοδικό. Τη λίστα συμπληρώνουν άλλα τρία τοπία φυσικής ομορφιάς και απείρου κάλλους, όπως το νησί Lokrum στην Κροατία, το Datca Peninsula στην Τουρκία και το Blue Grotto στην Ιταλία.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Datca Peninsula, Τουρκία Lokrum Island, Κροατία The Blue Grotto, Ιταλία Ναυάγιο, Ζάκυνθος

The post Το Ναυάγιο της Ζακύνθου στους 4 πιο ασυνήθιστους προορισμούς για πολυτελή γιοτ σύμφωνα με το «Luxury Travel» [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα