Το πόρισμα για το θάνατο του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη

Οι συνθήκες του θανάτου του Έλληνα δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη, που σόκαρε τόσο τους συναδέλφους του στην Αγγλία όσο και το φιλικό του περιβάλλον στην Κρήτη, διευκρινίζονται επτά μήνες μετά.Η αστυνομική διεύθυνση του Sussex ο επικεφαλής της James Glover τόνισε ότι ο Ιατροδικαστής και ο Ανακριτής απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με το flashnews.gr, με τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό του να παραμένουν για το στενό του περιβάλλον.

Ο

41χρονος δημοσιογράφος είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο με την υπόθεση Μαρκογιαννάκη το 2006. Ο τότε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης σε ομιλία του στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Καστελίου στην Κρήτη είχε αναφερθεί με απαξιωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Λινό.

Στον Τύπο εκείνης της περιόδου ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης είχε αναφέρει ότι δέχθηκε πιέσεις από τα γεγονότα μετά το ρεπορτάζ, ενώ η εφημερίδα «Πατρίδα» είχε δημοσιεύσει δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες απειλούνταν η ζωή του: «Φοβάμαι για τη ζωή μου, δέχομαι απειλές… Μου είπαν ότι το κλίμα είναι ιδιαίτερα αρνητικό για μένα και μου το μεταφέρουν όλοι, με παίρνουν και στο τηλέφωνο και με απειλούν».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα