Το πτώμα της μάνας έσωσε το παιδί

12:42 6/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Θαμμένο ζωντανό κάτω από τα πτώματα των γονιών του έμεινε για οκτώ ολόκληρες ώρες ένα τετράχρονο κοριτσάκι. Νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ μαζί με την αδερφή της που είδε τις δολοφονίες.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί εντόπισαν τα μεσάνυχτα στη μαγευτική Άνω Σαβοϊα της Γαλλίας ένα ζωντανό τετράχρονο κοριτσάκι κάτω από τα πτώματα των γονιών της,  στον τόπο ενός εγκλήματος τον οποίo εξέταζαν ήδη για πολλές ώρες.

Το παιδί ήταν καλυμμένο από τα πόδια της μητέρας της

η οποία κείτονταν νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου δίπλα σε δύο άλλα πτώματα, τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι ανήκουν στον πατέρα και τη γιαγιά του παιδιού.

Στο αυτοκίνητο της οικογένειας βρέθηκε ζωντανό και το αδερφάκι της, ένα οκτάχρονο κοριτσάκι, σοβαρά τραυματισμένο από πυροβολισμούς και σε κατάσταση σοκ. Μεταφέρθηκε αμέσως στην εντατική και δεν πρόλαβε να πει στους αστυνομικούς ότι θα έπρεπε να ψάξουν για την αδερφή της που γλίτωσε από τις σφαίρες επειδή έπεσε πάνω της το πτώμα της μητέρας και οι δράστες πιθανότατα δεν το έβλεπαν. 

Το αυτοκίνητο –το οποίο έφερε βρετανικές πινακίδες- ήταν παρκαρισμένο δίπλα στις όχθες της λίμνης Ανεσί ενώ η εξαφάνιση της οικογένειας ειχε δηλωθεί νωρίτερα από μια άλλη οικογένεια, που έκαναν μαζί κάμπινγκ στο Σεν Ζοριόζ, δήλωσε την εξαφάνισή τους.

«Το κοριτσάκι είναι εξαντλημένο καθώς επί σχεδόν οκτώ ώρες είχε παραμείνει κάτω από τα πτώματα χωρίς να μετακινηθεί καθόλου. Η μικρή μιλούσε αγγλικά. Άκουσε θορύβους, κραυγές, αλλά δεν μπόρεσε να πει περισσότερα καθώς είναι μόλις τεσσάρων ετών. Μεταφέρθηκε από αστυνομικούς σε ασφαλές σημείο και τελεί υπό προστασία όπως και ένα ακόμη κοριτσάκι», διευκρίνισε ο εισαγγελέας, Ερίκ Μεγιό.

Δεκαπέντε κάλυκες από αυτόματο όπλο βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος ενώ νεκρός βρέθηκε και ένας διερχόμενος από το σημείο του εγκλήματος ποδηλάτης!

Οι ερευνητές της αστυνομίας εξήγησαν ότι η καθυστέρηση στον εντοπισμό του παιδιού οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό παρέμεινε ακίνητο, κρυμμένο στα πόδια της μητέρας του, κάτω από τα πτώματα, χωρίς να κάνει τον παραμικρό θόρυβο, όσο το σημείο αυτό είχε αποκλειστεί από την αστυνομία εν αναμονή της άφιξης των μελών της εγκληματολογικής υπηρεσίας αργά το βράδυ από το Παρίσι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: “Ένας διερχόμενος ποδηλάτης εντόπισε τα θύματα μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης δασικής περιοχής της κοινότητας Σεβαλίν. Ο πατέρας βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του οχήματος, οι δύο γυναίκες στις πίσω θέσεις. Και ένας ποδηλάτης, κάτοικος γειτονικής κοινότητας, κείτετο νεκρός μπροστά από το αυτοκίνητο, ενώ ένα κοριτσάκι βαριά τραυματισμένο βρισκόταν στο μπροστινό αριστερό μέρος“.

Μέχρις στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στους δράστες των τεσσάρων δολοφονιών ή να υποδηλώνει το κίνητρό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα