Το super preview του Spider-Man (vid)

Ο brand new «Spider-Man» πλησιάζει τις κινηματογραφικές αίθουσες και το νέο 4λεπτο super preview που κυκλοφόρησε προετοιμάζει το έδαφος για την μεγάλη επιστροφή του.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Όπως έχουμε ξαναπεί, μετά την τεράστια καλλιτεχνική αποτυχία (αν και μεγάλη εμπορική επιτυχία, λόγω του ονόματος του) του «Spider-Man 3», οι «τεχνοκράτες» -για να χρησιμοποιούμε και όρους της επικαιρότητας- του Χόλυγουντ είχαν να επιλέξουν μόνο ένα δρόμο.

Από την μία το χαρτί του προηγούμενου «Spider- Man» είχε καεί, με τις κριτικές να

καταβαραθρώνουν το έργο, αλλά και το κοινό να χάνει τον ενθουσιασμό του για τον superhero. Από την άλλη η δυναμική του έργου, απέδειξε ότι ο ήρωας της Marvel, μπορεί να παρακινήσει τον κόσμο να γεμίσει εκ νέου τις αίθουσες και να αποφέρει εκατομμύρια-αν όχι δισεκατομμύρια- στους παραγωγούς και συντελεστές του.

Άρα το νέο πρότζεκτ -με την ίδια λογική που πλασαρίστηκε η τελευταία τριλογία «Batman» του Christopher Nolan- θα μπορούσε να λέει μόνο ένα πράγμα. Ο Spider-Man παραμένει, όλα τα άλλα αλλάζουν. Και έτσι έγινε. Η καινούργια παραγωγή, με τον καινούργιο σκηνοθέτη (Marc Webb - «500 days of Summer») και κάστινγκ (Andrew Garfield, Emma Stone) ετοίμασαν την πρώτη ταινία του καινούργιου Ανθρώπου-Αράχνη και ευελπιστούν να ξανακερδίσουν τους απανταχού fans του Peter Parker.

Το ολοκαίνουργιο super preview που κυκλοφόρησε δείχνει εντυπωσιακό. Το μόνο που μένει είναι να επαληθευτούν και στην πράξη οι προσδοκίες γύρω από το αναμενόμενο blockbuster του καλοκαιριού. Προς το παρόν δες το βίντεο και μπες στο κλίμα του ολοκαίνουργιου «The Amazing Spider-Man».

Διαβάστε ακόμα:

* Στον κόσμο των σκιών

* Είναι σκοτεινό. Είναι τέλειο… (vid)

* 10 ταινίες με άρωμα καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα