Τον εφιάλτη τους γνώρισαν οι Σαϊεντολόγοι!

15:52 9/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σέκτας, οι ηγέτες της δεν μπορούν να «μαζέψουν» κίνηση δυσφήμισης από πρώην μέλος τους. Η Κέιτι Χολμς τους έδωσε γερό χαστούκι…

Συναγερμός στις βάσεις σαϊεντολόγων σε όλο τον κόσμο έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες καθώς η χιονοστιβάδα εξελίξεων στο διαζύγιο του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς προκαλεί ήδη τη μεγαλύτερη ζημιά που έχει γνωρίσει ποτέ η εκκλησία τους.

«Ο χειρότερος εφιάλτης όλων

των εποχών» είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν για την Κέιτι Χολμς από την ημέρα που διαδόθηκε η φήμη (γιατί η ίδια δηλώσεις δεν έχει) ότι πίσω από το διαζύγιο κρύβεται ο τρόμος της για την μύηση του παιδιού της στη Σαϊεντολογία.

Κι ενώ οι δικηγόροι του Κρουζ προσπαθούν να διευθετήσουν εξωδικαστικά τον χωρισμό και το μεγάλο ζήτημα της επιμέλειας της 6χρονης Σούρι, οι δικηγόροι της Χολμς ετοιμάζονται για το πιο ηχηρό διαζύγιο που έχει γνωρίσει ποτέ το Χόλυγουντ: το διαζύγιό της από τη Σαϊεντολογία (στην οποία την είχε μυήσει ο σύζυγός της).

Είναι η πρώτη φορά που οι σαϊντελόγοι πιάστηκαν στον ύπνο και έχασαν τον έλεγχο μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης όπως είναι η λιποταξία ενός διάσημου μέλους τους. Στην εποχή της ταχύτητας και του διαδικτύου η υπόθεση πήρε τόσο γρήγορα αρνητικές για τη Σέκτα διαστάσεις ώστε οι ηγέτες της να τρέμουν κυριολεκτικά μήπως συμβεί κάτι κακό στη Χολμς αυτή την εποχή και το χρεωθεί η οργάνωσή τους…

Στην ανάγνωση των ρεπορτάζ περί πρόθεσης του Τομ Κρουζ να κλείσει το εξάχρονο κοριτσάκι του στη βάση στρατολόγησης σαϊεντολόγων στην Καλιφόρνια, λέγεται πως δύο επικεφαλής της οργάνωσης έστειλαν email πανικού στους ακόλουθούς τους με οδηγίες αντιμετώπισης της καταιγίδας αρνητικής δημοσιότητας που θα ξεσπούσε.

Στο γράμμα γινόταν ιδιαίτερη αναφορά σε δύο τεράστιους κινδύνους για τη σέκτα: την αποκάλυψη μυστικών που γνωρίζει η Κέιτι Χολμς και την απόφαση κι άλλων παλιών μελών να βγουν να μιλήσουν για όσα έζησαν στη βάση!

«Παρότι το διαζύγιο είναι μια προσωπική υπόθεση, όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να βάζουν την θρησκεία μας στη μέση και ένα μάτσο ανενημέρωτοι άνθρωποι αρχίζουν να διαδίδουν ψεύδη ως δεδομένα, φήμες και δυσφημιστικά για την θρησκεία μας σενάρια, τότε η υπόθεση αυτή επηρεάζει τη Δυναμική μας και πιστεύω ότι επηρεάζει πολύ κι εσάς τους ίδιους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο email προς τα μέλη της σέκτας.

Μια ομάδα μελών μάλιστα έχει αναλάβει να έρθει σε επαφή με άτομα που έχουν απομακρυνθεί από την Σαϊεντολογία και να τους υπενθυμίσει ότι όταν μυήθηκαν δεσμεύτηκαν εγγράφως να μην μιλήσουν ποτέ δημοσίως «για τη ζωή τους στην εκκλησία».

Η Κέιτι Χολμς έχει ανάψει φωτιές στη σέκτα διότι φαίνεται πως είχε προετοιμαστεί καλά για την ώρα του «διαζυγίου» της. Καταρχήν επέλεξε να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου από τον Τομ Κρουζ στη Νέα Υόρκη και όχι στην Καλιφόρνια όπου η σέκτα είναι πανίσχυρη και θεωρείται σίγουρο πως ο σύζυγος θα κέρδιζε τη μάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ, επίσης διάσημη ηθοποιός,

Keywords
Τυχαία Θέματα