Τσίπρας: Γαβριήλ είναι ανέντιμο αυτό που κάνεις

Το παρασκήνιο που οδήγησε στην παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ύστερα απ’ το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα εξιστορεί σήμερα ο «Βηματοδότης»:

«Αυτό που κάνεις, Γαβρίλη, είναι ανέντιμο» είπε ο Αλ. Τσίπρας στον μέχρι πρότινος εξ απορρήτων συνεργάτη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και του ζήτησε (ομολογουμένως όχι με τόσο κομψό τρόπο) να αποχωρήσει και από το κόμμα και να παραδώσει την έδρα του

στον (εκλογολόγο του και υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης) Χρ. Βερναρδάκη.

Αλλά τι είδους ανέντιμη πράξη έκανε ο κ. Σακελλαρίδης και ανάγκασε τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τον πετάξει έξω από την ΚΟ; Μαθαίνω, ότι οι σχέσεις Τσίπρα - Γαβρίλη είχαν αρχικώς διαταραχθεί με την ψήφιση του Μνημονίου εκ μέρους της κυβέρνησης και ότι ο κ. Σακελλαρίδης (ο οποίος ανήκε στην ομάδα των «53» υπό τον Ευ. Τσακαλώτο) αρνήθηκε να εισέλθει στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές του Ιουνίου, λέγοντας πως δεν μπορεί να στηρίξει ένα μνημονιακό κυβερνητικό πρόγραμμα.

Και προτού σας αποκαλύψω τον διάλογο που είχαν και που οδήγησε στην αποπομπή του κ. Σακελλαρίδη, σας λέω πως σύμφωνα με πληροφορίες («ανασφαλείς» - όπως χαρακτηρίστηκαν) ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε κάποια ανάμειξη στην υπόθεση Πανούση. Ποια ανάμειξη είχε, εάν είχε; Ουδείς ως τώρα γνωρίζει μετά βεβαιότητος.

The post Τσίπρας: Γαβριήλ είναι ανέντιμο αυτό που κάνεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα