Champ Man 16: Με νέο mode Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Διαθέσιμο το update του Champ Man 16.

Πλέον το Champ Man 16 βάζει τους ποδοσφαιρόφιλους στο γήπεδο… εν ώρα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η νέα λειτουργία σίγουρα θα σας κρατήσει για ώρα μπροστά στο Android σας. Αναλάβετε την ευθύνη της εθνικής ομάδας και οδηγήστε την προς τη δόξα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο

πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος 31 χώρες, από την Αγγλία και τη Σκωτία μέχρι την Ουαλία, με τους gamers να παίρνουν στα χέρια τους τον έλεγχο 23 διεθνών σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. «Δυναμώστε» την ομάδα σας με μια σειρά από αγώνες προθέρμανσης και στη συνέχεια, μπείτε μαζί τους στη φάση των ομίλων και τα νοκ άουτ μέχρι να στεφθείτε πρωταθλητές Ευρώπης.

Μετά την αναβάθμιση του Champ Man 16, το game προσφέρει περισσότερο ενθουσιασμό και πιο «βαθύ» gameplay από ποτέ. Ζήστε τη συγκίνηση και την ένταση όπως ένας αληθινός προπονητής!

Βασικά χαρακτηριστικά:

Λειτουργία Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: Διαχείριση μιας από τις 31 εθνικές ομάδες της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.Προθέρμανση της ομάδας με φιλικούς αγώνες και στη συνέχεια, αγώνες γεμάτους μάχες για το κύπελλο.20 Playable Seasons: Το μεγαλύτερο CM game στο κινητόΠερισσότερες χώρες, περισσότερα πρωταθλήματα, περισσότεροι διαγωνισμοί – Υπάρχουν μέχρι τώρα 25 πρωταθλήματα σε 15 χώρες με 10.000 πραγματικούς παίκτες παγκοσμίως

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenix.champman16

Keywords
Τυχαία Θέματα