MAPS.ME: Για offilne χάρτες παντού στον κόσμο

Με πάνω απο 40 εκατ. downloads σε όλο τον κόσμο.

Το MAPS.ME θεωρείται ένα εργαλείο για όποιον ταξιδεύει συχνά και χρειάζεται προσανατολισμό (ακόμα και χωρίς την ύπαρξη Wi-Fi) ή για όποιον χάνεται συχνά στα στενά της πόλης. Οι χάρτες δουλεύουν παντού και δεν απαιτούν την ύπαρξη ίντερνετ για να «τρέξουν» στην Αndroid οθόνη σας.

Πρόκειται για μια εφαρμογή που βρέθηκε στα πέντε κορυφαία ταξιδιωτικά apps σε πάνω από 80 χώρες και όχι άδικα.

Αν το MAPS.ME

σας φαίνεται χρήσιμο εντός της πόλης, τότε στην περιήγηση στο εξωτερικό θα σας φανεί σωτήριο. Μέχρι στιγμής υποστηρίζει πάνω από 345 χώρες και νησιά, δουλεύοντας ακόμα και όταν βρίσκεστε στη μέση του πουθενά.

Επιπλέον, οι χρήστες κάνουν λόγο για τα εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος που περιλαμβάνονται εντός των χαρτών από εστιατόρια και πρατήρια καυσίμων μέχρι τουριστικούς προορισμούς.

Μια από τις διαφορές του με άλλα apps με χάρτες είναι η ταχύτητά του και η συμπίεση των δεδομένων των χαρτών, ώστε να μην πιάνουν ιδιαίτερο χώρο στη μνήμη του Android σας.

Χαρακτηριστικά

• Οδηγίες για πεζούς. Δείτε τα μονοπάτια πεζοπορίας και τους χάρτες για περπάτημα και βρείτε τον συντομότερο και πιο ακριβή δρόμο για τον προορισμό σας.
• Εξερεύνηση χωρίς διαδίκτυο. Βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε από όλα τα διαθέσιμα αντικείμενα στον χάρτη.
• Σελιδοδείκτες. Προσθέστε οποιαδήποτε τοποθεσία στη λίστα των σελιδοδεικτών. Κατόπιν βρείτε την εύκολα ξανά και ξανά.
• Κοινοποίηση τοποθεσίας. Στείλτε τις «πινέζες» σας από οποιαδήποτε τοποθεσία στον χάρτη μέσω e-mail ή sms. Κοινοποιήστε την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://maps.me/en/home

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps.pro

Keywords
Τυχαία Θέματα