Samsung Galaxy J5: Προσιτό και με φωτογραφικό «ταλέντο»

Αν η κάμερα του κινητού βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές σας όταν πραγματοποιείτε έρευνα αγοράς, τότε δεν πρέπει να παραλείψετε να εξετάσετε την εξαιρετική mid range πρόταση της Samsung, την οποία συναντήσαμε στα καταστήματα Wind.

To τετραπύρηνο Galaxy J5 είναι εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή κάμερα 13MP (με διάφραγμα f/1.9), ικανή να καταγράψει βίντεο στα 1080p/30fps.

Η πρόσοψη φέρει μια δεύτερη κάμερα με ανάλυση

5MP και flash, για ευκρινείς και φωτεινές selfies, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε στην 5 ιντσών οθόνη αφής Super AMOLED, που ξεχωρίζει για την αντίθεση των χρωμάτων της και το έντονο λευκό της.

Ο αποθηκευτικός χώρος των 8GB μπορεί να μην επαρκεί για αναρίθμητες λήψεις, αλλά το κενό αυτό έρχεται να καλύψει η υποστήριξη καρτών micro SD έως 128GB.

Τα ατού του Galaxy J5, όμως, δεν σταματούν εδώ. Το 1.5GB RAM μαζί με τον Snapdragon 410 εξασφαλίζουν άνετο multitasking και η αφαιρούμενη μπαταρία των 2600 mAh εγγυάται παρατεταμένη αυτονομία, ακόμα και αν κάνετε χρήση των 4G υπηρεσιών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

• Οθόνη: 5 ιντσών, Super AMOLED, ανάλυσης 1280×720 pixels,
16 εκατ. χρωμάτων
• Κάμερα: Κύρια κάμερα 13MP με LED flash, λήψη Full HD video, εμπρόσθια 5MP με LED flash
• Διαστάσεις: 142×71,8×7,9 χιλ.
• Βάρος: 146 γρ.

Τιμολογιακά το J5 συγκαταλέγεται στη μεσαία κατηγορία (ενδ. τιμή: 239 ευρώ), κλέβοντας όμως τις φωτογραφικές του αρετές από τον κόσμο των premium συσκευών.

Keywords
Τυχαία Θέματα