WPS Office: H top σουίτα γραφείου στο Google Play

To WPS Office είναι το καλύτερο app για… επαγγελματίες ή για όσους θέλουν να επεξεργάζονται ή να δημιουργούν έγγραφα και PDF από Android τους.

Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή πλήρως συμβατή με το Microsoft Office (Word, Excel και PowerPoint) και το Dropbox

.

Η εφαρμογή έχει κερδίσει πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες και περισσότερες από 700.000 κριτικές στο Google play.

Ο χρήστης έχει την ευκαιρία μέσω του WPS Office να μοιραστεί έγγραφα ή να ανοίξει αρχεία DOC, XLS, PPT, TXT, PDF DOCS και να μετατρέψει το Android tablet ή smartphone του σε έναν… υπολογιστή!

Επιπλέον χαρακτηριστικό της είναι η επιλογή “share” των εγγράφων και των παρουσιάσεων μέσα από τη χρήση Wi-Fi ή DLNA και η αποθήκευσή του στο Cloud.

Παράλληλα, υποστηρίζει, όχι μόνο τις πιο γνωστές συντομεύσεις, όπως είναι το Ctrl + C και Ctrl + P, αλλά και πενήντα γλώσσες, λύνοντάς τα χέρια σε κάθε επαγγελματία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι περιλαμβάνει όλες τις επιλογές μορφοποίησης παραγράφων, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε εικόνες, σχήματα, πίνακες και διαγράμματα άμεσα στο έγγραφο σας.

Το WPS Office περιλαμβάνει και ορθογραφικό έλεγχο για να έχετε «ήσυχο» το κεφάλι σας! Τέλος, είναι συμβατό με κάθε συσκευή που διαθέτει Android 4.0 και πάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://wps.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng&hl=el

Keywords
Τυχαία Θέματα