Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός e-shop.gr

Ο νέος μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός κάνει πρεμιέρα και θα αναδείξει 3 τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν με τη σειρά ανάδειξής τους τα εξής απίθανα τεχνολογικά δώρα: 1 τηλεόραση LG 42LA6130 42» 3D LED TV FULL HD, 1 tablet ASUS GOOGLE NEXUS 7

FHD 32GB και 1 smart phone SONY XPERIA T BLACK GR!

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να τα κάνετε δικά σας; Στο homepage του e-shop.gr σας υποδέχεται πρώτος πρώτος ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός μας! Επισκεφθείτε, λοιπόν, το site μας και δηλώστε συμμετοχή υποβάλλοντας τα στοιχεία σας, για να έχετε την ευκαιρία να αναδειχτείτε κι εσείς νικητές!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Πέμπτη 19 Δεκέμβρη 2013 μέχρι και την Τετάρτη 8 Γενάρη 2014, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Γενάρη 2014, αναδεικνύοντας τους 3 μεγάλους τυχερούς! Μην χάνετε, λοιπόν, χρόνο! Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό για τους φίλους του e-shop.gr και διεκδικήστε τα πιο περιζήτητα τεχνολογικά δώρα! Αν τελικά, δεν αναδειχθείτε νικητές, μην χάνετε το κέφι σας. Και πάλι βγαίνετε κερδισμένοι με τις καθημερινές μας προσφορές!

Keywords
Τυχαία Θέματα