Ενημερώσεις Jelly Bean firmware

Ακριβώς όπως το είχε «υποσχεθεί» η Sony επιβεβαίωσε μία νέα αναβάθμιση 4.1 Jelly Bean firmware για τις συσκευές Xperia S και Xperia SL.

Η αναβάθμιση φέρνει στις συσκευές μια σειρά από βελτιώσεις και είναι διαθέσιμη για download τόσο over-the-air, όσο και μέσω του Sony

PC Companion.

Η αναβάθμιση, σε ότι αφορά τη λειτουργία της κάμερας βελτιώνει την ισορροπία λευκού, βελτιώνει τη λειτουργικότητα του πλήκτρου “Quick Launch” και βελτιώνει τη λήψη βίντεο σε ανάλυση 1080p. Σε ότι αφορά τις βελτιώσεις σε εφαρμογές, υπηρεσίες και δεδομένα, βελτιώνεται το Exchange Active Sync, βελτιώνεται η σταθερότητα σύνδεσης για δίκτυα μεταφοράς δεδομένων 2G και επιτρέπει τη διατήρηση των επιλογών για τις εφαρμογές προέλευσης τρίτων μετά από reboot.

Σε ότι αφορά τη μπαταρία η αναβάθμιση επιτρέπει την οικονομικότερη κατανάλωση, μειώνει την άνοδο της θερμοκρασίας της μπαταρίας και βελτιώνει τις ειδοποιήσεις όταν «πέφτει» η στάθμη της μπαταρίας. Στις βελτιώσεις του hardware και του User Interface, η αναβάθμιση εισάγει ένα home key (με παρατεταμένο πάτημα) για την έναρξη του Google Now, ενώ με διπλό πάτημα γίνεται έναρξη του Recent Apps.

Keywords
Τυχαία Θέματα