Πληκτρολόγιο GO: Για μηνύματα στο… λεπτό & με δωρεάν emoji!

Απολαύστε την πληκτρολόγηση μέσω smartphone με μια εφαρμογή που έχει κερδίσει τα καλύτερα comments από τους χρήστες του Google Play! Το Πληκτρολόγιο GO αποτελεί ένα πληκτρολόγιο με περισσότερα από 800 δωρεάν Emoji που προσφέρει, επίσης, αυτόματη διόρθωση και υποστηρίζει 60+ γλώσσες.

Βέβαια, τα σύμβολα του πληκτρολογίου είναι συμβατά με όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των SMS, Gmail, Whatsapp

κ.λπ. Τα εικονίδια (emoji), τα οποία ομαδοποιούνται σε κατηγορίες, σίγουρα θα αλλάξουν τον τρόπο που επικοινωνείτε.

Παράλληλα, η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει πάνω από 10.000 χρωματιστά θέματα, τα οποία ανανεώνονται κάθε εβδομάδα και τη δυνατότητα εισαγωγής φωνής σε… sms μέσω ηχογράφησης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «έξυπνη» πληκτρολόγηση θα σας γλιτώσει από ορθογραφικά ή τυπογραφικά λάθη μέσα από τις υποδείξεις διόρθωσης (μόνο όταν έχετε ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη ρύθμιση).

Ωστόσο, το πιο σημαντικό «συν» του Πληκτρολογίου GO είναι ότι μετατρέπει τα μηνύματα, τα σχόλια και την αναζήτηση του Google σε άκρως διασκεδαστικά. Κατεβάστε την εφαρμογή και αλλάξτε τον τρόπο πληκτρολόγησης στο Android smartphone ή tablet σας.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/gokeyboard

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard&hl=el

Keywords
Τυχαία Θέματα