Το νέο Honor 8Χ αποκλειστικά σε Cosmote & Γερμανό

Το Honor 8X φέρνει στην Ελλάδα κατά αποκλειστικότητα το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Το νέο 4G smartphone που συνδυάζει τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά με την προσιτή τιμή, είναι διαθέσιμο και online στο www.cosmote.grκαι www.germanos.gr.

Το νέο smartphone της Honor διαθέτει οθόνηfullview 6,5”

FHD+, η οποία καλύπτει το 91% της επιφάνειαςτου κινητού, διπλή κάμερα Τεχνητής Νοημοσύνης(Artificial Intelligence-AI), 20MP & 2MP για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, καθώς και μπροστινή κάμερα 16MP για εκπληκτικές selfies, ενώ ο ισχυρός οκταπύρηνοςεπεξεργαστής Kirin 710εξασφαλίζει στον χρήστη μεγαλύτερη ταχύτητα και απρόσκοπτο multitasking. Το Honor 8Xυποστηρίζει τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου και είναι εξοπλισμένο με αισθητήραδακτυλικού αποτυπώματος για γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα.

Οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους τις προηγμένες δυνατότητες του Honor 8X για σύνδεση στο διαδίκτυο, αξιοποιώνταςτις μεγάλες ταχύτητες του δικτύου κινητής COSMOTE, του μεγαλύτερου δικτύου 4Gστην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98%. Το δίκτυο COSMOTE πρόσφατα βραβεύτηκε ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα, από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το νέοHonor 8Xσε μαύρο και μπλε χρώμα με €299(€24,92/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις), είτε φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTEήμε την υπηρεσίαανταλλαγής μεταχειρισμένων, επιστρέφοντας το παλιό τους smartphone. Παράλληλα, μπορούν να το συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα